Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Daj boze da gresam za Riera , ama sepak nemam nekoi golemi ocekuvanja od nego

Го имам гледано Реира неколку пати. Не е нешто посебно, но не е лош. Мислам дека кај него проблемот беше што не е константет. Тоа е меч со две острици. Се надеваме дека со Рафа нема да има проблем.

Најчесто одлуките на Ливерпул за носење нов фудбалер се добри, но, не секогаш. Ајде ова нека биде добра...

Го имам гледано Реира неколку пати. Не е нешто посебно, но не е лош. Мислам дека кај него проблемот беше што не е константет. Тоа е меч со две острици. Се надеваме дека со Рафа нема да има проблем.

Најчесто одлуките на Ливерпул за носење нов фудбалер се добри, но, не секогаш. Ајде ова нека биде добра...
Таа е сега шо да праиме не можеме да го смениме мислењето на рафа така си зацртал и така нека биде,сепак мислам добро би ни дошол во тимот особено по левата страна.

Sro da se kaze.Neka ni e so sreka noviot igrac.Mene ne mi e dobro poznat pa ve slusam vas.Ali sepak najdobro ke se vidi na terenot...

Kolku sto pamtam rafa uste na pocetok na transfer periodot najavi deka ke zememe nekoe zasiluvanje koesto ne e mnogu poznato no ke se pokazelo kako dobro , pa ajde spanski mudrecu donesi ni ja konecno titulata( me zabole koj ke zimas ,titula donesi ni od premier liga)

WHO DA FUCK IS MAN UNITED

Што им стана на овие играат продолзенија,ке падне брука ако Ливерпул не успее да се пласира во ЛШ :tapp:

Тешка работа. Нема Стандард снага за толку време игра. А и на пенали Ливерпул би тепал.

Абе ова втора утакмица е?
Ако е така како заврши првата?
:salut:

Ц ц ц се спасивте у 119минута брао убаа утакмица

Очекував на пенали Ливерпул да помини, ама и ова не е некое изненадување.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom