Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
liverpoolnuke.jpg

Досега најискрена порака упатена од фановите на Ливерпул:pos2:
Искрено се изнасмеав со сликата:pos2::pos2::pos2:
Овде се гледа нашето големо ривалство.:smir:

Slikava e tolku legendarna sto i na Sony koga igras Wining 11 ja ima :pos2::pos2: . OOOO CAMPIONE , THE ONE AND ONLY , WERE LIVERPOOL , THEY SAID OUR DAYS ARE NUMBERED WERE NOT FAMOUS ANYMORE, BUT SCOUSERS RULE DA COUNTRY LIKE THEYVE ALLWAYS DONE BEFOR

liverpoolnuke.jpg

Досега најискрена порака упатена од фановите на Ливерпул:pos2:
Искрено се изнасмеав со сликата:pos2::pos2::pos2:
Овде се гледа нашето големо ривалство.:smir:

Хахахаха, бев неколку дена у викендица кај што неам интернет, и сеа го гледам ова. Е ова е закон веќе :pos2::pos2::pos2:

Иначе сеа Ливерпул објавиа дека се блиску до ангажманот на Досена и ќе биде презентиран следнава недела.

+Деген
+Досена
-Рисе
-Кјуел тоа е сеа за сеа.

А што се случува со Алонсо?Некако спласна фамата околу неговиот трансфер во Јувентус..Дали ќе се реализира после ЕП, или воопшто нема да се реализира..Имате некоја информација плус?:toe:

Алонсо кажа дека сака да остане у Ливерпул и покрај тоа што го привлекува Јувентус и Сериа А, додека пак Јувентус знам дека размислуваат помеѓу Станкович и Алонсо демек нешто. Така да останува да видиме, иако мислам дека се чека да се дознае дали Бери ќе иде од Астон Вила у Ливерпул, па после Алонсо.

Алонсо изјави дека сака да ја започни новата сезона на Енфилд.....јас лично би сакал да остани..не велам дека Бери е лош фудбалер ама сепак...а вчера Рафа пратил понуда за Даунинг па ќе видиме како ќе биде....а 20 м. фунти за Бери не вреди...сепак има 27 год. мислам...подобро за Даунинг да им дадат 10 м.(толку е проценет)

Ливерпул припрема понуда од 20 милиони фунти + Крауч за Роби Кин........па не се нормални овие еј.....за 20 милиони фунти можат да купат играчи 3 пати подобри од него

Ливерпул припрема понуда од 20 милиони фунти + Крауч за Роби Кин........па не се нормални овие еј.....за 20 милиони фунти можат да купат играчи 3 пати подобри од него

Мене ова не ми се верува бидејќи е излезено од папер талк, ама битно Бери се изјасни:

http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=755871

Подобро понудата да биде 20 милиони фунти + Крауч за Дарент Бент :helou:.

Кавалиери пред трансфер во Ливерпул Според информациите на англиските медиуми, голманот на Палмеирас, Диего Кавалиери е многу блиску до преселба во Ливерпул.
И со среќа нека ни е Досена :salut:

Изгледа бидна со Крауч..Го шитнаа во Порстмут за 10 мил.фунти...Сега ови е пари може да се искористат за Бери..:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom