Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
ААааа убава стабилна игра , само бенајун загубил од онаа убоитост која ја имаше! Мноооогу добро изигра и одбрамбената четворка. А конечно и мојот љубимец Чаби Алонсо се враќа во препозатлива форма. Ајде ,идеме на титула.:kesa::tv::vozbud:

Леле каков потег на Торес. Ѕвер! Честито победа.

ajde ajde samo zagrevajte se za vtornik.... ocekuvam pobeda nad inter.... da mu pokazite kaj mu e mestoto!!!!!
pozdraF

Торес е закон :vozbud:ного го сакамммммм ТОО ДЕТЕНЦЕ!

Бабел и Торес алал парите

lverpul vo top forma vo posledno vreme gazat sea so inter da izdrzat nereseno ili da izgubat 1-0 i da se plasiraat vo cetvrt finale posle titulata e na liverpul nema koj da gi spreci

malce kasno e ama neka produzat vaka i dogodina da ne ja smeni formacijata benitez samo 2-3 zasiluvanja i mislam konecno kje se trka za titulata do kraj

Јас утре очекувам победа на Ливерпул против Интер. Можеби и сингл ќе ја ставам ако е добар коеф.

Јас утре очекувам победа на Ливерпул против Интер. Можеби и сингл ќе ја ставам ако е добар коеф.

Типувај на тоа дека Ливерпул ќе иде понатака. - Мој совет.

И да, очекувам утре да славиме !!! :vozbud:

Ајдеееееее вечерва да ги е**ме Интерашите на сред Џузепе Меаца!!! Со оглед на формата на Ливерпул и Торес заедно со Џерард, вечер освен победа ништо не признавам :)

Еве ни ја и тактиката..

----------Торес--------
---------Џерард--------
Кујт--Лукас--Маскерано--Бабел
Аурелио--Хипија--Шкртел--Карагер
----------Реина-----------

Идеме на победаааааа!

Wau wau wauuuu ~~!!! :))))

Ќе буши вечер Торес, ЧУВСТУВАМ !!!!! :vozbud:

Еден гол да дадеме, и идеме даље. :)

НО, како и на сите натпревари, идеме и тука на победааа !!!

Добра игра, добро се држите во првото полувреме.

Колку се смеев за киксот на Златко Калински “еве ги сега Бабел и Кајтел во контра напад“. АХАХАХ, какви киксеви летаат :):)

ФЕРНАНДООООООООООООООООО ТОРРРРРРЕССССССССССССССССС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Браво за Торес прав ЅВЕР е ....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom