Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
На Канал5 сега слушам дека имало иницијатива фановите на Ливерпул да го откупат клубот..Досега биле собрани дали 50милиони фунти(околу)..Сакаат да стават крај на ерата Хикс и другиот не знам како се викаше..Никогаш нема да ми се разјасни оваа работа, како можи еден тим со големина на Ливерпул да биде продаден.Традицијата со пари не се купува, мада колкава сака нека е сумата понудена..Американците за се ги бива освен за фудбал, соккер:)

Според мене за еден тим како што е Ливерпул со традиција треба да им припадне на навивачите.Знаеме дека Ливерпул ги има најверните навивачи во Англија:toe:

ЕЕЕЕЕЕ толку бев уверен дека имаме шанси за победа и сеа читам дека се поврдил Торес.Ќе отсуствуваат уште и Аурелио, Агер,Чаби Алонсо, Вороњин. ПОчнувам да се сомневам дека физиотерапевтите се навивачи на Манчестер.:wink: Шала на страна ослабнати сме ама утакмиците со Челзи секогаш биле решавани со еен потег.Ние се уште си го имаме Џерард така да ете го нашиот потег-играч.
Иначе за прогноза најубаво 0-2 гола.

PA mora da tepame
mora ednas i nie da kreneme po dobar pat:costumed2 :love3: LIVERPOOL

ЕЕЕЕЕЕ толку бев уверен дека имаме шанси за победа и сеа читам дека се поврдил Торес.Ќе отсуствуваат уште и Аурелио, Агер,Чаби Алонсо, Вороњин. ПОчнувам да се сомневам дека физиотерапевтите се навивачи на Манчестер.:wink: Шала на страна ослабнати сме ама утакмиците со Челзи секогаш биле решавани со еен потег.Ние се уште си го имаме Џерард така да ете го нашиот потег-играч.
Иначе за прогноза најубаво 0-2 гола.
A svesen li si deka igrate na gosti???

A svesen li si deka igrate na gosti???

a ti svesen li si deka liverpool e institucija i deka bez razlika koj igraci igraat a koj ne sekogas odat na pobeda za razlika od drugite timovi od premier ligata (Man Utd, Chelsea i Arsenal) koi samo baraat izgovor za slabata igra
i da ne zaboravime deka liverpool seuste e najtrofeen tim vo angliskata premier liga. :baeh:

a ti svesen li si deka liverpool e institucija i deka bez razlika koj igraci igraat a koj ne sekogas odat na pobeda za razlika od drugite timovi od premier ligata (Man Utd, Chelsea i Arsenal) koi samo baraat izgovor za slabata igra
i da ne zaboravime deka liverpool seuste e najtrofeen tim vo angliskata premier liga. :baeh:

a koga mu e posledna titula vo Premier Liga???( ne provociram ).

Сезона 89-90.

Исправка.
Тоа не е во таканаречена „Премиер Лига“.:pipi:

Инаку читам погоре, и стварно се чудам...
Шо оти Ливерпул игра на гости? Челзи нема пораз во домашни натпреварувања дома од 2004 ама секоја серија има крај.
Само, се надевам дека нема да биде сега...:wink:
Навивачки, прогнозирам 2-0.
Малку пореално, можи 1-1 да биди.

Па фантомикс, „Премиер Лига“ е од 90-91 навака, значи титулата на Ливерпул не е во Премиер Лига, ама е последен шампион во стариот формат на натпреварување.

Фантоми мои убави и златни, ај марш од темава. без навреда

Не ни требаат навивачи на Челзи да прашуваат и кажуваат ништо за Ливерпул.

ПоздраФ.

Ливерпул фан, се додека не се провоцира, слободно може да се комуницира на сите теми. Никој не може да ми забрани ни мене, ни на фантомикс, ни тебе, да пишуваш на било која тема, се додека не провоцираме.

p0zzdr@\/43.

Еве, иде и дуелот со Челзи , али Торес ни се повреди :( Добро е, и они немаат мн играчи али пак...

Иначе до сите навивачи на Ливерпул, во Недела се гледаме во Шанкли'с барот. Барот се наоѓа десно од фонтана у парк, на самиот ќош кај семафорите. Има огромна табла, ќе го најдете сигурно, така да сите се добродојдени, не само навивачи на Ливерпул.

Поздрав и се гледаме во недела кој дојде.

Колку и да се ослабени Ливерпул,сепак ќе има борба за секоја топка!!

ДОбро е првово полувреме. Имаме иницијатива, само уште гол фали. :)

ДА видиме како ќе се одвива второто полувреме ...

ГО ЛИВЕРПУЛ ГО !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom