Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Конечно 1:0 за Ливерпул против Виган. Акција во 3 потези, Торес само си ја шутна во гол топката :D

Ете ти , изгледа сакаат пак срце да ме фати.. 1:1 во 80та минута...

Ај у ПМ да иде и Виган и Премиер Лига... 1:1 заврши.. Леле какви идиоти , прошлиот пат со Дерби изгледа не идеа исто на втор гол , ама тепавме како така. Сега пак истата судбина , ама плативме овој пат... Кој к.. им е на играчиве , ќе дадат гол и мислат крај е .......
Леле ама сум изнервиран , ќе идам да спијам зашто ке искршам нешто дома..

i 1:1 e rezultat.vo tekot na sezonata sekoj tim ima pad na formata.i nas toa ni se sluci so west ham koga nakmalku posakuvavme ama toa e.fudbalot e topka i nikogas ne se znae.mozebi titulata sega e podalecna ama toa e drugata sezona so poveke sreka.:smir:

Лоша вест за рафа Бенитез;
На испаѓањето од теренот сите биле исвиркани од верните навивачи!
Нешто што тотално се оправдува.како може Бенитез да потроши толку многу пари на играчи преку летото и плус сега пак да бара пари да се засили,а кога не дава никакви резултати.

Лоша вест за рафа Бенитез;
На испаѓањето од теренот сите биле исвиркани од верните навивачи!
Нешто што тотално се оправдува.како може Бенитез да потроши толку многу пари на играчи преку летото и плус сега пак да бара пари да се засили,а кога не дава никакви резултати.

toa e gresnata politika na liverpul.vo tekot na transfer marketot se najaktivni.stalno zemaat mnogu igraci,ne se adaptirani,voigrani edni so drugi i ne pokazuvaat rezultati.

Леле луѓе вие и со торес едвај тепате абе дали сте баксузен тим или едноставно не можете да тепате ама не знам што ви е. Ај малку поживо играјте сакаме малку натпревар за прво место да имаме, а не вие уште од сега полека ги губите шансите.

Лелееее бруки еј :toe: ај повеќе среќа следниот меч :helou:

Ne se oni krivi ja sum kriv , posto koga i da gi igram sportska gubat . Ja garantiram deka da ne gi igram sportska do kraj na godina sve pobedi ke nanizat i pokraj toa sto riknav mnogu pari radi niv ke kazam samo YOU WILL NEVER WALK ALONE

pojke nikako da ne gi igras jas imav 10000 na liv ama so siti mi gi ebaja parinata edvaj se izvadiv denes imav zakaceno na man siti 10000 fativ 27000

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom