Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам што се случи со одличната форма на Ливерпул.Вака тешко лигата да ја освоите.Имаа среќа денес.Ќе беше голем резил да изиграа нерешено со Виган!Искрено многу очекувам од овој тим на Ливерпул.

Жерар удрил 10-годишно момче
Капитенот на Ливерпул, Стивен Жерард удрил со својот автомобил 10-годишно момче, во едно предградие на Ливерпул. Инцидентото поминал без потешки последици, а се случил минатата недела кога, како што изјавил фудбалерот "момчето се појавило одеднаш и несреќата била неизбежна". Жерард веднаш му помогнал на детето, а по доаѓањето на колата за итна помош тој заедно со него заминал во болница. Лекарите констатирале повеќе кратна скршеница на ногата, но момчето е надвор од животна опасност.
tmb_1191344224.jpg

Жерар удрил 10-годишно момче
Капитенот на Ливерпул, Стивен Жерард удрил со својот автомобил 10-годишно момче, во едно предградие на Ливерпул. Инцидентото поминал без потешки последици, а се случил минатата недела кога, како што изјавил фудбалерот "момчето се појавило одеднаш и несреќата била неизбежна". Жерард веднаш му помогнал на детето, а по доаѓањето на колата за итна помош тој заедно со него заминал во болница. Лекарите констатирале повеќе кратна скршеница на ногата, но момчето е надвор од животна опасност.

Епа се случуваат и такви работи. Ама за среќа све поминало добро, детето е надвор од животна опасност, и Џерард постапил како што треба :smir:

Леле не ми се верува што се случува со Ливерпул.Загубија од Марсеј и тоа дома.Нека продолжи Бенитез со таа негова ротација на по минимум 6 играчи по утакмица,па ќе се слика ко ќе му речат гитла.Го сметам за еден од најдобрите тренери моментално,ама ме разочарува по малце

Е па толку од Ливерпул. Бенитез мислев голем тренер и стратег е ама да потцениш тим како Марсеј, не е одлика на некој врвен менаџер.
Е сега му се врати како бумеранг...

охоохооо што е бе или Ливерпул се слаби , или Марсеј се јаки ???
нешто не функционираат добро засилувањата а ?
Ливерпул-Марсеј 0-1 каков гол... ракле....

Но веројатно е само моментална криза мала,и очекувам уште викендов да се смени,зошто стварно сметам дека имаат супер тим

marsej ko doma da igraja a liverpul ko nagosti. marsej se kontroliraja i zasluzeno pobedija oti liverpul samo 2 pati go pogodi golo. odvaj stignuvaja do golo na marsej. i toj leto koj go klade da igra. rise treba od pocetok

Јас мислам моментална кирза е во лИверпул и се ке биди во ред...
Не се секирајте ке одат понатаму во лига на шампиони....од сигурни извори :pos:

ne se znae i porto vmesa prsti :) ako izgubi liverpul i na gosti so maresej nema odenje ponatamu:)

Marsej igrase bes glavniot igrac, Nasri...

Ajde poveke sreka vo slednite natprevari.

Ама голот од Валбуена(ако се викаше така :vozbud:) беше .....

А за Ливерпул шо да се каже. Дебилна работа значи ова. Изгубија 0-1 дома од Марсеј :tapp:

Бенитез изглеа никогаш нема да престане со ротирање, и секад ќе го јаде стапот, како во случајов ...

Може некој да ми ги каже стартните 11 за Ливерпул ... ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom