Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Christian Poulsen starts for Liverpool at Wolves this lunchtime. Listen live online from 12.40pm GMT.

Kenny Dalglish has made one change from the derby, with Jay Spearing dropping to the bench.

The Liverpool team in full is: Reina, Kelly, Johnson, Agger, Skrtel, Maxi, Lucas, Poulsen, Kuyt, Meireles, Torres. Subs: Gulacsi, Cole, Konchesky, Aurelio, Spearing, Kyrgiakos, Shelvey

pousen start LOSO!!!
btw zosto TORES e najaven neli nemase da igra ?? definitivno bilo nasa greska :) ke igra :)))

Дај бе нека го стават Кол. Како ќе влезе во форма ако седи на клупа секоја утакмица. Знам дека ништо не изигра до сега ама на таа плата што ја зима мора да се надеваме дека ќе влезе во форма

pousen start LOSO!!!
btw zosto TORES e najaven neli nemase da igra ?? definitivno bilo nasa greska :) ke igra :)))

100% пати е подобро да стартува Поулсен него дупката Сперинг.

--- надополнето ---

А тоа за Торес дека ќе стартува е мислам дека тие 5 картони му важат во 1вата половина во сезоната.Сеа со стартот на 2та половина му се поништуваат.

e da .... barem pousen ima nekakvo iskustvo :) ne e kako ovoj spering DUPKA :)
ali i jas bi sakal da go vidam COL vo igra :) barem znae da ja zadrzi vo noga i da povlece napred i kako partner na tores ke odigra solidno :)

Не ја свакам поентата со Поулсен во тимот...... можеби Кени сака да докаже нешто, но навистина би сакал да видам еден нов Поулсен кој реално гледано и те како има искуство за такво нешто!

Другото е ОК со оглед на тоа што имаме во тимот, само што навистина се надевав дека Сусо ке биде барем на клупата!

Тешка утакмица. Волфси се во добра форма, ние не баш. Со ваков среден ред тешко дека ќе има некоја креативност. Се надевам Торес дека ќе ја реши. 1-0 за нас

mislam deka redno e i LUKAS da pogodi :) deneska tipuvam na nego neznam zosto ama mislam deka toj ke bide COVEKOT NA MECOT :)
pa ke vidime samo da pobedime :)

Пачеко од клупата.........за херој на натпреварот!

Сигурен сум дека ке видиме подобра престава од Мираљес, од она што го видовме со Евертон!

Помошничкава можеби ќе ги мотивира вашите,да тепаат денес :pos:

Меирелес до Торес. Па не ми е лош типот погоре:smir:

Засега супер играме. Тешка утакмица каква што се очекуваше дадовме гол од една грешка на одбраната на Волвс одличен пас на Пулсен до Раул а овој несебично до Торес. Треба да останиме цврсти во одбраната. Волвс ке напага само со долги топки така да Шкртел, Агер и Пулсен ја имат главната улога сега. Само една измена Кени да направи Кол место Макси инаку сите другите супер играат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom