Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Потполно се согласувам со Joe!!"Јас би сакал да остане Бенитез. со уште некое засилување да се донесе со квалитети како Торес е тогаш ќе бидеме конкуренти за титулата,а сеа .......:toe:
liverpul momentalno spored mene ima naj kompleten tim i edinstven tim koj ima silna klupa i prejak igracki kadar izostanuvaat samo rezultati

Ако го избркаат бенитез сите ке се откажат од Ливерпул и ке мора се од почеток да се гради, бидејки се е како воз поврзано.
Отказ на Бенитез ке значи: Сите Шпанци си одат со Бенитез-->Поради заминувањето на новата звезда Торес ке додје до незадоволство кај навивачите кој ке бараат газдите да го продадат клубот-->Тоа апсолутно ке влиае и кај останатите звезди во тимот, и ке дојде до уште послаби резултати--->Ке се продаде Ливерпул на Дуаби кој нудат 3пати повеке пари од што дадоа сегашните газди за да го купат клубот-->Ке треба да се купуваат нови звезди кој тешко дека тие дупки ке се пополнат т.е парите од шпанците ке си ги соберат американците, и касата ке остане празна за Дубаи кои не верувам дека ке има пари да купи најмалку 4супер-звезди а за да го купи клубот нуди огромни пари +ке треба да го доврши новиот стадион кој штотуку почна да се гради. (Торес-Алонсо-Рејна-Арбелоа најавиа заминување ако добие отказ Бенитез +Сисоко ке си оди)

Ако го избркаат бенитез сите ке се откажат од Ливерпул и ке мора се од почеток да се гради, бидејки се е како воз поврзано.
Отказ на Бенитез ке значи: Сите Шпанци си одат со Бенитез-->Поради заминувањето на новата звезда Торес ке додје до незадоволство кај навивачите кој ке бараат газдите да го продадат клубот-->Тоа апсолутно ке влиае и кај останатите звезди во тимот, и ке дојде до уште послаби резултати--->Ке се продаде Ливерпул на Дуаби кој нудат 3пати повеке пари од што дадоа сегашните газди за да го купат клубот-->Ке треба да се купуваат нови звезди кој тешко дека тие дупки ке се пополнат т.е парите од шпанците ке си ги соберат американците, и касата ке остане празна за Дубаи кои не верувам дека ке има пари да купи најмалку 4супер-звезди а за да го купи клубот нуди. (Торес-Алонсо-Рејна-Арбелоа најавиа заминување ако добие отказ Бенитез +Сисоко ке си оди)
ako se ima predvid da dojde murinjo vo liv sigurno bi go videle didie drogba i rikardo karvaljo nekoi spanci bi ostanal pa jas gledam idealen tim

Ауф...Оваа ке значи дефинитивно крај за Ливерпул....не само оние што ке си одат туку и тие што ке останат моралот ке им биде на нула...без желба за тимски дух и игра ке искочат на зелениот терен.....Па сега нека ја планираат Жилет и Хикс што да направат....

go imaat gerard toj ke gi motivira dobro go pravi toa

Селтик, прочитај поубаво -едит праев.

-На новите газди кој не ја откриваат сумата со која сакаат да го купат клубот али викаат дека тоа е 3пати повеке од парите кој ги дадоа сегашните газди за клубот.
-Ке треба супер-голман. А моментно нема таков на трансфер пазарот па ке треба ептен да се отвори џебот за нов.
-За дрогба знаеш колкава сума бара Челзи?
-Карвањо, не го сметам за елитен дефанзивец.
-Кој ке го замени Алонсо ?

-И најважното: Штотуку почна изградбата на новиот стадион на Ливерпул. Американциве ке ја стопираат изградбата, ке си ги повлечат парите, и се ке остане на товар на Дуаби...знаеш шо пари е тоа ?

п.с Знам кој пари ги има Дубаи, али не верувам дека до толку имаат да ги напраат овие промени во Ливерпул. Сепак треба да се мисли и на вложување во Дубаи зар не ?

И за крај, знаеш што значи за еден клуб од почеток да ги стартува сите работи ?

Ако си заминат сите заедно со Бенитез како што ги наброја Диме.....Жерард незнам кој ке поврзи игра за да може да мотивира....а колку што знам и високиот Крауч планира на трансфер...само Кујт ке игра во нападот?....јас мислам дека се е во ред со овој тим...само да не прави различни формации секој напревар... нека ги ослободи малку лугево нека се ослободат нека уиграт своја игра....јас се си мислам во тоа е лекот...

Селтик, прочитај поубаво -едит праев.

-На новите газди кој не ја откриваат сумата со која сакаат да го купат клубот али викаат дека тоа е 3пати повеке од парите кој ги дадоа сегашните газди за клубот.
-Ке треба супер-голман. А моментно нема таков на трансфер пазарот па ке треба ептен да се отвори џебот за нов.
-За дрогба знаеш колкава сума бара Челзи?
-Карвањо, не го сметам за елитен дефанзивец.
-Кој ке го замени Алонсо ?

-И најважното: Штотуку почна изградбата на новиот стадион на Ливерпул. Американциве ке ја стопираат изградбата, ке си ги повлечат парите, и се ке остане на товар на Дуаби...знаеш шо пари е тоа ?

п.с Знам кој пари ги има Дубаи, али не верувам дека до толку имаат да ги напраат овие промени во Ливерпул. Сепак треба да се мисли и на вложување во Дубаи зар не ?

И за крај, знаеш што значи за еден клуб од почеток да ги стартува сите работи ?
ne sum protiv benitez kamo da go zadrzat samo ako bi go smenal bi sakal da vidam soodvetna zamena zaradi igrackiot duh na premier ligata i voopsto fudbalot liv e edinstven klub od ostrovot koj ima 18 tituli i 4 vo liga na sampionite

Ако си заминат сите заедно со Бенитез како што ги наброја Диме.....Жерард незнам кој ке поврзи игра за да може да мотивира....а колку што знам и високиот Крауч планира на трансфер...само Кујт ке игра во нападот?....јас мислам дека се е во ред со овој тим...само да не прави различни формации секој напревар... нека ги ослободи малку лугево нека се ослободат нека уиграт своја игра....јас се си мислам во тоа е лекот...
pa toa e toa liv ima mnogu igraci pa benitez celo vreme kalkulira so sostavot mislam deka treba postojan tim

Ептен сте забегале со муабетиве. ЈАс мислам дека зостануваат резултати на Ливерпул зашто Маслерано не го менува ко шо треаба Чаби Алонсо. Маскерано е ѕвер во одбрана , нема што ама па Алонсо знае и да шутне и да даде гол или некоја откачена асистенција, знае да ја организира играта. А во отсуство на алонсо маскерано ги нема тие организаторски способности. Така да товарот на организација паѓа на џерард којшто со оваа улога мора буквално да го ора теренот.Во ваква ситуација нема кој да игра како полушпиц позади торес иКрауч . На крај дефинитивно треба да им се дава повеќе шанса на Крауч и Вороњин зашто Кајт е дефинитивно неефективен во нападот. Со враќањето на Агер и алонсо Ливерпул па ќе почнат да газат , ќе видите.

Хахаха, 2:2 со Астон Вила и пак се спасувавте во последните минути, како против Тотенхем.
Сега следи, овој е крив за изгубените два бода, оној е крив!
Бидете задоволни што земавте бод. :)

е ова е резултат,на тој тренд кој моментално го има во фудбалот,а тоа купување на клубот од страна на странски инвеститори,со цел повеќе средства за успех на тимот!И еве што е резултатот на тоа!Уствари сега тие Хикс и Џилет ве држат и вас и цел тим за муда!Ако му врачат отказ на Бенитез,ондак опростете се од све!Ќе стане хаос!Ама и Бенитез е крив!Многу го почитував,ама излезе најголемо дрво.Ќе признете дека се што побара се му се даде,сите играчи кој ги побара му се на располагање!Епа јебига и претера више,изнакупи се што му дојде на памет,не продаде ништо и нормално ќе има незадоволство!Пари се трошат а нема резултати!Сеа молете се сезонава да ја догурате до 4 место,па на лето ќе му ја мислат тие што треба!

И Манчестер Сити и Евертон сосе Астон Вила ќе бидат пред вас, ако продолжите вака. :)
Со вакви играчи, да се одигра 1:1 против Виган, 2:2 против Астон Вила и уште многу утакмици, не ми текнува кои сега..
Колку потрошивте на трансфери, секоја год. многу трошите, пред почеток на секоја сезона: НИЕ СМЕ СИГУРНО ШАМПИОНИ ОВАА ГОДИНА! Се надевате уште 2-3 месеци и толку.

Ај без многу мрчење муда ве мола!!!!! Кај да е и Арсенал и манчестер ќе паднат во криза. Гомна јадење на страните на ваши тимови. ПОштеде те ме да не ве отерам у п.м.:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom