Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Прво мисли на Руни, за другото после :helou:

Па после мисли ти на Маскерано и помисли дали ке му дае да мрдне па после помисли на Карагер и Агер..........

vo kriza sme..a toa se dolzi na gospodata amerikanci i gospodinot benitez....a za 4to...ke bide tesko...re4isi i nevozmozno..no sepak ke se borime do kraj

Голема грешка е што во Англија дозволија клубовите да бидат јавно тргувани на берза... не е клуб претпријатие а иди сега тоа објанси му на Американец... они да можеа ќе го преселеа клубот во Окоахома зашо е поголем стадионот таму :tapp:.

Има елементи на фирма не викам не - секако мора да е профитабилен клубот ама вака како што се поставени работиве можностите за експлоатација од страна на газдите инвеститори се скоро без граница. Нека бидат АД клубовите ама во приватна сосптвеност со 2-3 стратешки партнери со по 10-15% од акциите секој.

За 4то сега видов табела може да се стаса - ебате Тотенхемот ебате... ќе заебат тој натпревар што им е заостанат and you're back in business :helou: А догодина мислам е крајно време за нов тренер и нов концепт :smir: Браво за Рафа и за се во ЛШ ама во Лига ова премногу долго трае.

Извинете што се убацуам вака,али да прашам нешто.
Колку години ви има Торес?

Зашто ќе ви го земаме на лето,па ме интересира...:tv:

...ме мрзи на википедија и гугл да барам!

25 има, но доколку би заминал од Ливерпул би дошол само кај нас. :tv:

Fuck google ask me:vozbud:
25 за два дена му е роденден а шо ке го земите малце тешко
http://www.liverpoolfc.tv/team/first-team/player/9-fernando-torres

Уф,во најдобрите фудбалски години..млад,млад,млад..мераци!

Абе вие сто во финансиска криза,а Торес изјави дека ако не се засили Ливерпул на лето,тогаш ќе замине..

Да му дадеме добра понуда,30-40 милиончики и ете го наш е...:pipi:

Уф,во најдобрите фудбалски години..млад,млад,млад..мераци!

Абе вие сто во финансиска криза,а Торес изјави дека ако не се засили Ливерпул на лето,тогаш ќе замине..

Да му дадеме добра понуда,30-40 милиончики и ете го наш е...:pipi:
Не ме радуј,подобра опција ви е Пато си го имат со Карлито.:smir:

ХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХХАХАХАХАХХАХАХАХА
добриииии сте, Торес барем у наредниве 10 години не си иде од Ливерпул. Го сака и клубот и градот и тоа дека ке си отиде ако нема засилувања се чисти шпекулации. Така да не се палете:tapp:

Торес ако сака да си замине тоа е негова одлука, а после е наша одлука пак дали ние тоа ке го прифатиме или не!

Според сите најави Торес нема ни 0,0001 % да го напушти Ливерпул така да Dream On Guys!:helou:

Инаку нека ни е со срека вечерва зашо ке ни треба и се надевам дека Аквилани ке биде во првиот состав!zabava

Ако не се пласирате годинава за ЛШ и ако нема засилувања наредна сезона ќе ви замине Торес. Не мора во Челзи има 10 екипи кои би платиле 30 и повеќе милиони за да го донесат хехе да не го спомнувам Сити тие можат и над 50 да ви фрлат. Се зависи од него и од понатамошниот развој на работите во Ливепул:helou:

П.С и со Манчестер и со Челзи играте очекувам и двете да победите.

Торес ако сака да си замине тоа е негова одлука, а после е наша одлука пак дали ние тоа ке го прифатиме или не!

Според сите најави Торес нема ни 0,0001 % да го напушти Ливерпул така да Dream On Guys!:helou:

Инаку нека ни е со срека вечерва зашо ке ни треба и се надевам дека Аквилани ке биде во првиот состав!zabava
не се пласирајте па ќе остане торес ако се лажеме:helou:

И вечер ако не тепате, ве отпишувам од тимовите што ми се омилени ... :salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom