Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Sudijava bese 'SMESKA' , neznam samo kako Blackburn ja zavrsija utakmicata so 11 igraci ? Zasluzija barem dva crveni kartoni , pa onoj arapot za malce ke go zadevese Lucas uste na kraj go gurna na zemja.. Nedajboze Mascherano takvo neso da naprevese , ke mu stavea crn pecat za vlez u Anglija.. Im posakuvam naskoro vlez u vtora liga na Blackburn zaedno so nivniot gomnar od trener Sam ALardayce .
Inace solidno izigravme denes , Maxi konecno pocna da pokazuva nesto i odlicno toa sto pak go iame duoto Gerard- Torres spremno za golovi . Bravo crveni , ajde uste 4,5 pobedi po red i nase e 4toto mesto :)

Samo da dodadam deka Pepe Reina e najdobar golman vo momentot.. FAKT

Sudijava bese 'SMESKA' , neznam samo kako Blackburn ja zavrsija utakmicata so 11 igraci ? Zasluzija barem dva crveni kartoni , pa onoj arapot za malce ke go zadevese Lucas uste na kraj go gurna na zemja.. Nedajboze Mascherano takvo neso da naprevese , ke mu stavea crn pecat za vlez u Anglija.. Im posakuvam naskoro vlez u vtora liga na Blackburn zaedno so nivniot gomnar od trener Sam ALardayce .
Inace solidno izigravme denes , Maxi konecno pocna da pokazuva nesto i odlicno toa sto pak go iame duoto Gerard- Torres spremno za golovi . Bravo crveni , ajde uste 4,5 pobedi po red i nase e 4toto mesto :)

Samo da dodadam deka Pepe Reina e najdobar golman vo momentot.. FAKT

А Chimbonda кога го удри на Maxi в гради или Diouf преку целиот натпревар или Kalinic на неколку наврати врз Reina итн. минимум 1 или 2 црвени картони. Blackburn се 11 тепачи и насилници на фудбалскиот терен и не заслужуват да се во PL. Како и да е нека ни е честита победата. Бев задоволен по првото полувреме игравме добро, Steve G изигра супер во средина и направи неколку добри пасови а и Masch ме изненади колку добро изигра по десната страна како бек. Во второто полувреме како и многу пати оваа сезона се вративме поназад и само се браневме и чекавме да не нападнат. Тоа ме нервира, имавме среќа што не примивме гол а и имаме среќа што го имаме Reina на голот, најдобар во тимот за целата оваа сезона милион пати не спаси од пропаст.

Liverpool+v+Blackburn+Rovers+Premier+League+KV3CDhXHkMyl.jpg

Liverpool+v+Blackburn+Rovers+Premier+League+P8C51IVQVMVl.jpg

Liverpool+v+Blackburn+Rovers+Premier+League+8K8Av5LiUF-l.jpg

Liverpool+v+Blackburn+Rovers+Premier+League+ivfa34ZcYi-l.jpg

Liverpool+v+Blackburn+Rovers+Premier+League+OwOSMeoFLyql.jpg

Честито победа и враќање на Торес.

Добро е добро е Ел Нињо се врати, иако малку рѓа фатил, ама со тек на време ке си дојдат работите на место..

Реина.... Како ли само одбрани на крајот, мајкоооооо:kesa:

Инаку еве го Макси, сега мислам дека треба да го промените мислењето за него. Ако не сега сигурен сум после 2-3 утакмици, додека се врати во Форма Торес дека се читаат фантастично ккако шо работеа во Атлетико.

Како шо кажав претходно Капетанот е многу породуктивен на оваа позиција одколку во нападот.
Само требаше во второ да заигра Аквилани или пак Бабел да беше ставен на таа позиција а не крило.
Добро е и што Бени се врака полека но сигурно, зашо одлична работа вршеше додека беше здрав.

Инаку од другиот натпревар изгледа ке го гледаме Гејот пак зашо му минува забраната, а не верувам дека Бенитез ке експериментира пак со Маскерано иако тој одлично одигра на позиција бек.

Море го видовте ли Маскерано каков лом правеше по левата страна :vozbud:

Иначе, личеше ова на стариот добар ливерпул. Торес може зарѓан ама колку само се осети подобрување на играта. Џерард е роден за класична средина. Макси конечно почна да покажува нешто што вреди да се види. Само уште Аквилани да добие асална шанса да заигра и би било добро. Пропадна годинава за Премиер но да не ја уништат и наредната година во ЛШ предвреме. Оваа форма да опстане и да се подобри и имаме 4то место.

Море го видовте ли Маскерано каков лом правеше по левата страна :vozbud:

Иначе, личеше ова на стариот добар ливерпул. Торес може зарѓан ама колку само се осети подобрување на играта. Џерард е роден за класична средина. Макси конечно почна да покажува нешто што вреди да се види. Само уште Аквилани да добие асална шанса да заигра и би било добро. Пропадна годинава за Премиер но да не ја уништат и наредната година во ЛШ предвреме. Оваа форма да опстане и да се подобри и имаме 4то место.

FAILbrm
Маскерано играше десен бек!:toe:

Pa nie sme LIVERPOOL be deca....no sepak mislam deka babel i aquilani treba da igraat prva....

e ako de.....neka odmori malku deteto :wink:....i ajde malku pogolema redovnost...so e ova

ako de....za narednata ke bide fit....a togas ke ni bide i toa kako potreben

Речи дека не си сериозен:uvo:

Какво одмарање бре човече, па нема кој да игра позади. ти севесен си!

Шкртел е аут до крај на сезона, Кара мислам дека се докажа веке дека не му оди на централната позиција, и ние со кој...... со Гејот?

Шо побрзо да оздрави!:smir:

Речи дека не си сериозен:uvo:

Какво одмарање бре човече, па нема кој да игра позади. ти севесен си!

Шкртел е аут до крај на сезона, Кара мислам дека се докажа веке дека не му оди на централната позиција, и ние со кој...... со Гејот?

Шо побрзо да оздрави!:smir:
pa karager i grkot be dete.....grkot mislam dobro se pokaza..a

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom