Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
MIZERIJA!!!!!!!!!!!!

lucas....insua...kirjakos......ngog....chkartel...... :X nemam komentar.... nikogas po mizeren liverpol!!!

ц цц прва утакмица на лифче и ме скина... бев 100% убеден дека ќе ја добиете, изгледа мора и Торо да е во тимот, Џерард не е доволен.

Не знам шо да кажам.......:toe:

Па и нема што да се каже, ја у последно време не се ни ставам, нема што да се збори, Ливерпул тоне ли тоне, излишни се коментарите.:toe:

Само едно ... YOU'LL NEVER WALK ALONE LIVERPOOL!!!!!!!!!

Значи на овој Бенитез му нема рамен во промашување на трансфери, едноставно човекот поима нема кого да купи...

Значи на овој Бенитез му нема рамен во промашување на трансфери, едноставно човекот поима нема кого да купи...

Единствен паметен трансфер му е Торес.Едноставно немаше промашувајне, ѕвер!

Важно Бенитез е задоволен.

Liverpool manager Rafael Benitez was pleased with his team despite dropping another two points at home in the 2-2 draw with Manchester City. The home side suffered two early injuries and had to rely on a equaliser from Yossi Benayoun but Benitez praised his troops.
"The players showed great character today," the Liverpool gaffer told Sky Sports.

У вакви моменти немам што да коментирам, па затоа само ве поздравувам! Што и да се случи ќе си бидеме Ливерпул фанови и наредната сезона па и понатаму, оваа според мене отиде у ку*ац! :)

Ајде вечен ни треба мала услуга од Лион и ние да си завршиме работа со Дебрецин после тоа ќе биде Do or Die на Енфилд. Со среќа вечер момци ќе ви треба

мислам дека е завршена работата, можеби дома да играше Лион ќе можеше да ви помогне :jaj:

Ќе видиме ништо не се знае фудбал е ова ја мислам дека Луон ќе одигра нерешено

The Reds XI in full is: Reina, Johnson, Carragher, Agger, Insua, Mascherano, Lucas, Aurelio, Kuyt, Gerrard, Ngog. Subs: Cavalieri, Spearing, Dossena, Aquilani, Benayoun, Kyrgiakos, Skrtel.
Досена се враќа ама е на клупата Аквилани пак ќе дреме на клупата да му ебам се.

џабе водите кога и Виола води... а да се деси пресврт во второ незнам колкави се шансите:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom