Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Да се надеваме дека ќе го биде, зашо вака слабо, можно е и во топ 4 да не завршиме на крај, зашо оваа година има поише конкуренти него последните години. А за тоа со повредите и мене ме плаши, зашо премиер е понапорна лига од калчо, а он таму имал проблеми со издржливоста.
За понапорна да али во Италија и по е пргава играта ама и тука не е се така подмачкано.:pipi:

Агер се враќа на терените.:vozbud::vozbud::vozbud:
http://goal.com/en-gb/news/2558/new...fit-and-back-in-action-for-liverpool-reserves

ENGLAND/ LIVERPOOL & MAN.UTD., Eyes on Griesmann
Liverpool and Manchester United are tracking promising French winger Antoine Griesmann (18), who plays in Spain for Real Sociedad. Despite the interest shown by both English clubs, the Basque club officials want to keep him for a few more years.

neka se vrakja pobrzo akvilani zosto so Lucas nigde ne ideme tapa epten
Сега за со Челзи ќе се врате Маскерано (барем нема да го гледам лукас) и ќе биде се ок барем јас така мислам, а кога ќе се опораве и Аквилани па да не зборам за тогаш кои партали ке ги правиме.

Сега за со Челзи ќе се врате Маскерано (барем нема да го гледам лукас) и ќе биде се ок барем јас така мислам, а кога ќе се опораве и Аквилани па да не зборам за тогаш кои партали ке ги правиме.

Па ке игра Лукас, Џерард ке си се врне па на старата позиција, позади Торес!
Барем ја така мислам!:toe:

Како е момци,се спремате ли за со нас во недела :duel:

Темава ни замина во 2 страна.
Очекувам утре победа и ништо друго.

Пандев како замена за Бабел на Енфилд? Последните шпекулации кои се поврзани со интернационалецот на Македонија говорат дека Рафа Банитез планира да го ангажира Пандев доколку Бабел замине од Ливерпул.
:jaj:

Се спремаме :) чекаме опоравување на Маскерано и да проработи машината... Торес:smir:

Си работи он, не се секирај. :)
Него се додека не почне да игра жабарон Аквилани, ќе мора да го глеаме Лукас, леле утре што помалку нека ја држи топката, коа е кај него :shok:

legend ,Не знам колку би било тоа паметно, според мене Пандев нема да се снајде кај нас, али ако решил Рафа нека го донесе па ќе видиме.

legend ,Не знам колку би било тоа паметно, според мене Пандев нема да се снајде кај нас, али ако решил Рафа нека го донесе па ќе видиме.
Абе преку тииит ми е од тие пропаднати трансфери на Рафа ако купува нека купува салмен играч не да си го трошиме времето за џабе.:helou:

Да даде господ утре Торес со се јајца да му го пикне на Хиларио и тоа 3 пати!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom