Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
па добро ке е ако дојде снајдер а и да го купеме силва. е тогаш нема да се осети заминувањето на алонсо

па добро ке е ако дојде снајдер а и да го купеме силва. е тогаш нема да се осети заминувањето на алонсо

Ако дојде Снајдер не ни треба Силва!!!:toe:

Башка и Силва нема шанси да дојде, затоа што ако го погледнеме составот, веке имаме 2 играчи на таа позиција и плус Бенајун кој се почесто беше префрлан по таа Лева страна, така да јас не гледам место за Силва, затоа што ако дојде ке настане ХАОС во тимот, ке треба многу играчи да отпаднат од игра!

Снајдер од друга страна би можел многу да ни користи, затоа што исти тип на играч е како Џерард, само што нашата ИКОНА игра по десната страна, а Снајдер по левата односно:
AM
LW
LM
DM
па дури го имам гледано во репрезентација како игра и ST.
Така да како шо гледам потполно исти карактеристики со Џерард, само што овој е на левата страна.

Затоа сега со оваа шпекулација и тоа како ги тријам дланките и посакувам многу повеке да дојде Снајдер отколку, што нејкам Алонсо да си оди. Башка и веке Алонсо полека ги губи моите симпатии на ВЕРЕН играч на Ливерпул како што се гледаше изминативе сезони!

Rafa, bring Snajder, let Alonso go!:vozbud::vozbud::vozbud:

Снајдер останува во Реал, така изјави Пелегрини, дека смета на него за нареднава сезона.
А Реал нема да плати повеќе од 27 мил за Чаби, што значи дека најверојатно ќе остане кај вас.

ами и снајдер кажа оти ќе се бори за место во тимот а реал изјавија дека немат пари за да ги купат рибери и алонсо така да нашиот состав би бил ист како лана само на местото на арбелоа џонсон

Снајдер останува во Реал, така изјави Пелегрини, дека смета на него за нареднава сезона.
А Реал нема да плати повеќе од 27 мил за Чаби, што значи дека најверојатно ќе остане кај вас.

Дај Боже ова да е вистина, сакам Чаби да остане пошто реално е подобар од Снајдер.:toe:

Абе каков Снајдер. Нека остане Алонсо тука, нека не мрда. Без него во следната сезона ќе сме како колана од Мамли, ќе се распадниме. Снајдер не е замена. Додуша имаме кадар на средина, ама Алонсо е неверојатен играч.

И да, ај нека дојде Силва веќе еднаш. 200 години го тупат.

Јас мислам по изјавиве дека ќе нема појке засилувања, можи уште едно ама максимум до кај 10 милиони. Џабе се надевавме дека ќе купиме нешто солидно, Ливерпул има помалце пари од Фулам у пм. Ај нека си одат веќе еднаш оние американцине нека му падни авионот нека ги изгази автобус само да ги нема.
Вечерва првата пријателска ја играме ако најди некој линк за гледање обавезно да го клај тука.

Абе каков Снајдер. Нека остане Алонсо тука, нека не мрда. Без него во следната сезона ќе сме како колана од Мамли, ќе се распадниме. Снајдер не е замена. Додуша имаме кадар на средина, ама Алонсо е неверојатен играч.

И да, ај нека дојде Силва веќе еднаш. 200 години го тупат.

Се слагам, Чаби е битен играч кај нас, според мене, после Џерард, он и Карагер се најдобрите, секако и Торес.
Снајдер не дека е лош играч, али би бил ко Риера или Бенајун, ќе игра еднаш у три утакмици, не би бил стандарден у нашиот тим, бар според мене.

Steve-G , баш тоа помислив прееска, да побарам линк, ако најдам, ќе го ставам.

агер заработил повреда на грбот и го пропушта вечерашниот дуел и дуелот во недела така се претпоставува
изгледа бенитес го заврши пазарот освен ако не не напушти алонсо и да донесе нешто оти во овој преоден рок на местото на алонсо донесија 15 играци виа весниците силва хамшик д густино камбиасо џои бартон снајдер цана мартинес неми текнуа ама сигурен сум дека уште некој донесиа

и секако ако некој најде линк нека даде да го гледаме

Првото полувреме не го гледав не бев дома ама во второто ми се бендиса Џонсон ѕверка е чоекот, исто и Бенајун ме бендиса, а и Н гог за година две мислам ќе биди добар. Али Глен е цар е она сакав да го видам дриблинг центаршут убајна, одвај чекам недела да дојди.

не го гледав натпреварот ама од ова шо сте го напишале мислам дека имало добра игра а ме интерсира да линекој настапи од првиот состав освен џонсон и бенајун

и прочитав дека обложувалниците у англија за трансферот на рибери во ливерпул бил со коефициент 1.62 а во некој дури дека може да се случи во наредните 48 часа и дфека бил помал коефициентот од реал барселона и челзи дали ова го прават за да зимат пари или вистина е ич не им верувам

утакмицата беше убава за око со отворена игра само не ми се свигаше како играеше пачеко кој многу себичњачеше т.е. сакаше се сам да направе ама ке го биде детето сепак има само 17 години

имало наши претставници во рим за да го договарат трансферот на аквилани

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom