Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Ајдеее уште саат и нешо до почетокот.Читав нешо на 24фудбал дека Кин пак нема да биде у прв тим.:tapp: Едвај чекам да го видам составот и формацијата.

Еве еден клип,малце загревање пред да почне :)

БЕНИТЕЗ КУРОТ ДА МИ ГО ЈАДЕ!! Кин пак не е во состав, ниту во резерви...

Ај сакам само да ви честитам... одлично...
кога не можеме ние да освоиме... потрудете се јунајтед да не го освојат:helou:
браво ... супер бевте денес иако овој судијава немаше критериум... некад против вас после и против челзи ... не ми беше јасен што судеше али нема везе...
поздрав:smir:

Ај сакам само да ви честитам... одлично...
кога не можеме ние да освоиме... потрудете се јунајтед да не го освојат:helou:
браво ... супер бевте денес иако овој судијава немаше критериум... некад против вас после и против челзи ... не ми беше јасен што судеше али нема везе...
поздрав:smir:
Тие ќе се потрудат ама џабе:toe:
Судијата на Џерард не му даде црвен за погруб старт, а на Лампард одма за помалку опасен старт. Катастрофално судење!

WE'RE BACK!!! LIVERPOOL IS BACK!!! FERNANDO TORRES IS BACK !!!!

Мike Raily uzas....

Судијата на Џерард не му даде црвен за погруб старт, а на Лампард одма за помалку опасен старт. Катастрофално судење!

Ај па ти иди мочај... на Џерард погруб стартот од на Лампард? Ко прво Џерард отиде со отворена копачка но не го допре, а Лампард го сврте.

а исто така... и за Босингва што го рогна играчот досуди топка за челзи... треба малку да се преиспита тоа кускулето хах 2 сантима на 1 метро хаха :wink:

доста лошо прво полувреме не личеше на дерби:nenene:
сепак победа си е победа честитки

а исто така... и за Босингва што го рогна играчот досуди топка за челзи... треба малку да се преиспита тоа кускулето хах 2 сантима на 1 метро хаха :wink:
Треба да го казнат Босингва, многу нефер потег:toe:

Треба да го казнат Босингва, многу нефер потег:toe:

тоа не беше фудбалски ИЧ... али утре веќе очекувам да добие барем 1 меч бан ...зашто таков потег...многумина право добивале црвени и не се појавуеле уште 3 4 натпревари...
и ај ја се губам од темава да не искочи ко да билдам постови на туѓи фан клубови ... само сакаф да честитам и да кажам за судењето ....:salut:

Заслужена победа на Ливерпул,Челзи играше ко просечен тим и пред Лампард да биде исклучен.А за Рајли,срамота е таков судија да суди утакмици у Премиер лига,тоа со Лампард не беше фаул,а камоли па црвен али тоа е,а пред почетокот на наптреварот баш ми текна дека црвен ке даде за некого.
Браво Ел Нињо,само вака да продолжиш.

Ме радува само тоа што Фернандо даде два гола, овака судијата го реши натпреварот, во секој случај честитки.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom