А демек, толку добри сте ? Гледам 81 минута водите на гостувањето кај Палермо ! Ех, како ке ми биде драго вие да ја освоите титулата, али многу тешко.... Сезоната е долга, но немате клупа, но со нешто повеќе среќа, се е можно...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ако не ја освојат, бар у ЛШ да се пласират.. Стварно би сакал да ги видам Лацио пак во ЛШ.. Супер старт имаат на сезоната. браво.. Честитки за денешната победа, на тип наптерварот 0:1 точен резултат ве погодивА демек, толку добри сте ? Гледам 81 минута водите на гостувањето кај Палермо ! Ех, како ке ми биде драго вие да ја освоите титулата, али многу тешко.... Сезоната е долга, но немате клупа, но со нешто повеќе среќа, се е можно...
А демек, толку добри сте ? Гледам 81 минута водите на гостувањето кај Палермо ! Ех, како ке ми биде драго вие да ја освоите титулата, али многу тешко.... Сезоната е долга, но немате клупа, но со нешто повеќе среќа, се е можно...
Абе ако не ја освојат, бар у ЛШ да се пласират.. Стварно би сакал да ги видам Лацио пак во ЛШ.. Супер старт имаат на сезоната. браво.. Честитки за денешната победа, на тип наптерварот 0:1 точен резултат ве погодив![]()
Толку им е капацитетот на Лацијаливе. 5-6 победи и после 23 порази. Интер, Јуве, Милан и Рома се главните конкуренти за титулата
:tv:
Колку си сигурен ?