Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
И на Броки обавезно да му се продолжи договорот. Оваа сезона он беше еден од најконзистентните, на секоја утакмица го пружаше својот максимум, а формата ја круниса со два убави гола во последните две кола.

И на Броки обавезно да му се продолжи договорот. Оваа сезона он беше еден од најконзистентните, на секоја утакмица го пружаше својот максимум, а формата ја круниса со два убави гола во последните две кола.

Друже 34 години има а го гледаш како иднина на Лацио,оној Едерсон што го планираат за трансфер летово ке биде негова замена,инаку немам ништо против Броки солиден играч е и ми се допаѓа неговиот стил на игра ама веќе е на работ на фудбалската кариера...

Па уште една сезона сигурно може да изигра. А помладите треба да се угледаат на него, да видат како треба да се бранат боите на овој клуб, како се дава 120% од своите можности на секоја утакмица. За него нема изгубен дуел, нема изгубена топка, колку што трча Броки секоја утакмица на свои 34 години, некои ги мрзи на 25 години да го мрднат газот.

,оној Едерсон што го планираат за трансфер летово ке биде негова замена,инаку немам ништо против Броки солиден играч е и ми се допаѓа неговиот стил на игра ама веќе е на работ на фудбалската кариера...

Супер би било Едерсон да дојде, дефинитивно ни фали таков тип на играч...

Супер би било Едерсон да дојде, дефинитивно ни фали таков тип на играч...

Да,но изгледа Коларов и Зарате ке си одат летово...
За Коларов читав ке правеле комбинација за Џовинко и Де Чеље и плус доплата од Лацио за Јувентус,но ми изгледа на бледа шпекулација,а за Зарате има заинтересирани многу клубови спремни да дадат богати понуди,штета што слабо се покажа годинива.

Епа заврши сезоната... нема да има теми за муабет на фан-клубов најверојатно до почетокот на Светското првенство, кога може да коментираме за игрите кои ги пружаат фудбалерите на Лацио за своите национални тимови. А потоа нормално следи и отварањето на трансфер-периодот.

Во меѓувреме да се потсетиме на нешто...

Одамна беше, ама ваква легенда не се заборава никогаш. Мојот најомилен играч на сите времиња.

Диаките и Баронио сакале да си одат од Лацио...

http://www.goal.com/en/news/10/ital...-enrico-preziosi-sergio-floccari-will-stay-at

Ова ме израдува :)!. И Симеоне Инзаги пензија ке оди конечно.

Инзаги и Круз одат во пензија,Реја останува и наредна сезона да го води тимот,Коларов дефинитивно ке биде продаден или комбиниран,и во Лацио ке се формира уругвајска колонија:),покрај Гонзало Барето и Муслера уште двајца играчи ке дојдат во Лацио,Пабло Пинтос кој веќе потпишал и Богосијан Хоакин кој е многу популарен и е страшно талентиран

И да,Флокари го заборавив,и Реја дава страшен притисок да се купи;)

Инзаги и Круз одат во пензија,Р

Ми текна дека Симеоне Инзаги земаше 2 пати поголема плата од Пандев, доколку Лотито размислеше малце сега и Пандев ќе го имавме во тим....

Инаку одкако пропадна комбинација за Џовинко и де Чеље,Лацио постави понуда за Ведад Ибишевиќ
http://www.goal.com/en/news/15/germ...king-hoffenheim-striker-vedad-ibisevic-report
исто имаат и резерва во случајот да пропадне купувањето на Ведад
http://www.goal.com/en/news/10/ital...ested-in-catania-striker-jorge-martinez-agent
Тука има можни идни договори и трансфери на Лацио
http://www.goal.com/en/news/3204/su.../goalcom-summer-shopping-who-should-lazio-buy
Интересна е формацијата на која Гол ја дава како можна идната сезона
Preferred line-up (3-4-1-2)​

Muslera​

Stendardo – Dias – Radu​

Lichtsteiner – Ledesma - Ederson – Drenthe​

Giovinco​

Zarate - Floccari​
Според мене со ваков состав можеме до Лигата на шампионите

Абе све супер ова, али осеќам Лотито пак ќе заебе работа нешто :tapp:

Абе све супер ова, али осеќам Лотито пак ќе заебе работа нешто :tapp:

Кога сме кај Лотито, пред некое време прочитав негова изјава дека никогаш нема да го напушти Лацио, бидејќи премногу имал вложено пари во клубот :tapp:.

Кога сме кај Лотито, пред некое време прочитав негова изјава дека никогаш нема да го напушти Лацио, бидејќи премногу имал вложено пари во клубот :tapp:.

Да го кажеше ова Флорентино Перез па да го разберам,овој незнам што има толку вложено,дава буџет како секој претседател на еден просечен прволигашки калчо клуб....па и еден Сандерленд има поголем трансфер буџет од Лацио

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom