Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Навивач сум на Лацио од времето на Клаудио Лопез и Муци во нападот ама не сум пишувал во фан клубов. Се прашувам дали сега тие што навиваа за Лацио ке си останат или отиде Пандев па и они со него. Бев пред Пандев за Лацио, ке останам да навивам и после него.

Пак ке кажам. Пандев си отиде и никој не е за Лацио. Ало луѓе кај сте!?

БОЈКОТ ДОДЕКА Е ЛОТИТО ПРЕЦЕДАТЕЛ НА SSLAZIO а ништо чудо и Irriducibili Lazio да го исфрлат педрот кој само го уништува тимот со ваквата "клубска" политика и резултати
:salut:

БОЈКОТ ДОДЕКА Е ЛОТИТО ПРЕТСЕДАТЕЛ НА SS LAZIO а ништо чудо и Irriducibili Lazio да го исфрлат педерот кој само го уништува тимот со ваквата "клубска" политика и резултати
:salut:

Убаво одговори чоекот. И јас го имам истиот став. Решив да не се замарам некое време и да не се нервирам за лошите резултати кои се последица на срањата што ги прави Лотито.

Иначе јас навивам за Лацио од 1999 година и никогаш нема да престанам.

Убаво одговори чоекот. И јас го имам истиот став. Решив да не се замарам некое време и да не се нервирам за лошите резултати кои се последица на срањата што ги прави Лотито.

Го поддржувам ставот секако.
За Лацио сум од 1997 година, играчите доаѓаат и си одат, вистинските навивачи остануваат без оглед на се!
Una volta Laziale, sempre Laziale...

Честито нов играч, со здравје да си го служите, мада требаше некој за у средина да бара Лотито, напаѓачи има

Честито нов играч, со здравје да си го служите, мада требаше некој за у средина да бара Лотито, напаѓачи има

Не е официјален трансферот, т.е. позајмицата сеуште, утре треба да се стаи потписот, ако се стаи.......... Лотито барал од Флокари да прифати намалување на платата :pipi:

Не е официјален трансферот, т.е. позајмицата сеуште, утре треба да се стаи потписот, ако се стаи.......... Лотито барал од Флокари да прифати намалување на платата :pipi:

ама тој изјавил дека не сакал намалување на платата која ја земал во Џенова:toe:

ама тој изјавил дека не сакал намалување на платата која ја земал во Џенова:toe:

Па да , затоа и се забавија преговорите, утре ке продолжат..... Домаќински човек е Лотито :back: :tapp:

Мислиш јас не го имам истиот став? Лацио почнува да ми наликува на еден Вардар од кај нас или Лотито на Харалампие. Џабе е другар.....
Иначе ја кажав навивач за Лацио од 99 тука негде, тогаш почнав и фудбал да глеам. :)

Eee sreken sum navistina sto ima lugje koi navistina navivaat za Lazio a ne samo onie vestackine koi bea za Pandev a ne za Lazio, Pandev e nasa legenda sekoja cest za nego no jas bev za Lazio vo vremeto na Lopez Nesta, Nedved, Veron itn. Bev za Lazio vo vremeto na Pandev i Roki sea sum povtorno za Lazio a veruvajte sega pretstoi vremeto na Zarate a i koga toj ke si zamine ke ostanam za Lazio pozdrav za site sto vo srceto go nosat LAZIOO

Сантон ни е сигурен така?
Не, Коларов не ни е сигурен :)
Место играчи од среден ред да се купи и централни одбрамбени ќе го продаваме најдобриот полусезонава... ОМГ :jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom