Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Не ме плаши изјавава твоја, ме плаши тоа што некако во себе мислим дека си озбилен :nesvest:

нема што да те плаши... убаво си кажа

да продолжат, први ќе бидат.... ама за тоа треба да продолжат вака... што не е лесно за вакви екипи

Не ме плаши изјавава твоја, ме плаши тоа што некако во себе мислим дека си озбилен :nesvest:
И ти беше озбилен лани дека ќе освоите ЛШ и дека ќе го тепате Наполи у гости за да играте и годинава па ја се трудев да не се насмеем ;)

Хаха, не бе не е токму :):) До сега има само 5 натпревари, а имаше 2-3 дриблинга :) Закон голман нема што, ова е добро ама понекогаш може скапо да го чини ова играње курот:nenene:

Ја знам за Карицо дека е специјалист за пенали ама ова нешто може скапо да не чини :nesvest:
Да не е Рене Игита еден :)

Да не ја даваат вечер со Аталанта утакмицата на некоја телевизија? Или на нет некое стримче?

Вечер ја играам 1 мора да тепа Лацио имаат добар тим само да играат со првиот тим и нема сомневање дека ќе победат Пандев-Зарате убијците од Рим:vozbud::vozbud:

Вечер ја играам 1 мора да тепа Лацио имаат добар тим само да играат со првиот тим и нема сомневање дека ќе победат Пандев-Зарате убијците од Рим:vozbud::vozbud:

Тешко да играат со првиот тим.

Глеаш негде или резултат пратиш на LiveScore?
Абе на ливесцоре.цом гледам има уште 6 мин. до крајот сеуште водат 1:0.
Едит:2:0 ПАНДЕВВ стрелец за лацијалите.:vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom