Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Се комплетираше 5. коло и се вративме на врвот на табелата. Следи утакмица во Купот со Аталанта, а после во сабота од 18:00 со Лече.

мајстори ај честито прво место

9b9381c73859623886254e8e35c332f5.jpeg

Хахаха, јака слика...не сум ја видел до сега па ми падна смешна :)

Значи продолжуваме со добрата игра...мислам дека ке бевме убедливо на врвот да не не поразија миланезине...али тоа е "Италијанска Работа"..само напред SS LAZIO

Значи продолжуваме со добрата игра...мислам дека ке бевме убедливо на врвот да не не поразија миланезине...али тоа е "Италијанска Работа"..само напред SS LAZIO

Да у право си, судијата ве заеба, имавте милион шанси али немавте среќа :aplauz: и на крај судијата му свиреше пенал на милан :tapp: кој пред тоа немаше пројдено центар, за греота беа душички

Вие ги прегазивте али судија заеба со пеналот , тоа е "италијанска работа":pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Да продолжи вака Лацио, мислам дека ќе се бори за Лига на Шампиони. :)

Лацио как што почна ке гази оваа година . ако продолжи така шампиони ке се ама има оште ного да се игра

Во форма се, играат добро се додека на Пандев му оди.А Зарате е одлично засилување. Уште во Бирмингем се гледаше дека дечкото има талент а не беше првотимец. Даде 3-4 гола и ама касно беше...
Ама мислам дека нема да издржат до крај на сезона да завршат во првите 4.Ќе биде како Ман.Сити што беше минатата сезона.До полу сезона ке се држат во прв четири а после ќе паднат.We will see
Освен ако Рома нешто падне во форма, па Лацио искористи шанса:wink:
A многу сакам да го гледам Горанче во CL да го полни Касијас..:):)

LAZIO najprvin vo sreda vo Copa Italia treba da ja pobedi atalanta bidejki ne igra ni vo liga na sampioni ni vo sega prekrsteniot kup na uefa taka kupot Copa Italia nesmee da go propusti .Potoa sleduva mecot so lecce vo prvenstvo povtorno na domasen teren lecce ke brka prvi bodovi na gostuvanje ali neveruem deka ke uspee i pauza malce ke sleduva poradi igranje na reprezentaciite FORZA LAZIO !!!!!!!!!!!!!!!1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom