Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
:toe: Зошто пишувате офтопик постови? :nesum:

Уствари не сте офтопик... се извинувам, само Миланез е а росонерка до пола.

:toe: Зошто пишувате офтопик постови? :nesum:

Уствари не сте офтопик... се извинувам, само Миланез е.
За да имаат модераторите работа...

Сериозно, зошто пишите кога знаете дека ќе сте избришани?

Прејаки беа Милан.......
Ах Горанчо наш што промаши....добри се добри со Зарате,ке ги биде:)

убава асистенција на горанчо добар беше ...

Лоша игра за жал,практично секој шут беше гол,повеќе среќа нареден пат...многу сум разочаран од поразов од пензионерчињава...:toe:

to e to lacijanive naletaa na ranetiot lav ,tesko gostuvanje vo pogresno vreme na pogresno mesto...jbg nareden pat bolje :smir:

Овие Маури и Броки стварно не треба да играат у прв тим. Маури премногу топки усеруе, а Броки како ја шитна топката вчера на 20 метра од гол и Кака нормално не пропушта таква можност. На овој Роси дури у 65 минута му текна да го стави Фоџа... :toe:

Туку, мене никако у глава не ми иде, и не можам да разберам колку пари им плаќа тој Ледесма за да игра у прв состав. Абе Шумуликовски, златно засилување за овој Ледесма. Чоекот не сум го видел добра партија да покаже у живот. :tapp:

Туку, мене никако у глава не ми иде, и не можам да разберам колку пари им плаќа тој Ледесма за да игра у прв состав. Абе Шумуликовски, златно засилување за овој Ледесма. Чоекот не сум го видел добра партија да покаже у живот. :tapp:

Само смета. Директен кривец за првиот гол. Каква асистенција му даде на Сидорф...
Он како главен организатор треба да им дава топки на Пандев и Зарате. А он пасови по земја не знае, само високи...на двајца ниски играчи.

Незнам дали Матузалем целосно е откупен, или е само на позајмица. Треба он да ја превземе таа работа...вчера даде неколку добри топки напред...а сега игра само како подршка за Ледесма.

Само смета. Директен кривец за првиот гол. Каква асистенција му даде на Сидорф...
Он како главен организатор треба да им дава топки на Пандев и Зарате. А он пасови по земја не знае, само високи...на двајца ниски играчи.

Незнам дали Матузалем целосно е откупен, или е само на позајмица. Треба он да ја превземе таа работа...вчера даде неколку добри топки напред...а сега игра само како подршка за Ледесма.
Матузалем е исто на позајмица ко и Зарате,со можност за целосно откупување на договорот после оваа сезона...
Ледесма штрајкува очигледно зошто сеуште не му е понуден нов договор, како што знаете требаше да си замине летово ама ќе остане до наредно лето,кога планира да си го откупи сам договорот како што направи Бехрами,и пак Лацио ништо нема да земе од неговиот трансфер.Е тоа е политиката на Лотито,напрај играч,не го плаќај и нека замине за без пари...
Ја разбирам нема плата солидна,Броки зема повеќе од него,ама навивачите и клубот не се должни да го јадат стапот ради Ледесма...
А за Маури немам коментар,него не би му дозволил да игра ни во Ц1 лига...
За одбраната немам коментар,дрвциња,Сивиља и Розенхал беа ко изгубени глувци по терен,Лихштајнер изигра доста солидно,а на Коларов треба уште леб да јаде за да го достигне Михајловиќ!
И не ми е јасно како можеше тие 2 гола да ги прими Карицо од Замброта и од Кака,уште не ми се верува дека прими 2 гола од 25м+... :nesvest:

Iskreno Zarate dosega go nemav gledano, dobar bil, mal, nizok, brz, ima dobar shut, snosti primivte dva nesrekni gola, prviot vo 8 ma minuta koga onaa cepenicana Seedorf sakashe da ja podava pa mu se odbi pred nego i ja pucna vo golot, vtoriot od 30 m , klasicna greshka na golmanot.. mislam deka toa go presece Lazio.. ali sepak ne e kraj na svet.. ima uste mn do krajot ... a mislam deka ako prodolzite vaka definitivno ke bidete nad Milan na krajot.. kogo ne mozam da go slusnam kamo li da go gledam :tapp:

Штета за Лацио, одбраната направи многу киксови, доколку тој дел од екипата беше во ред, тогаш сигурно ќе извадеа едно реми. Искрено очекував победа на Милан, прво домашен терен, второ момент да се извадат колку толку од кризата. Лацио одигра добро во нападот но не реализираа. Ај сега очекувам победа против Фиорентина.

Не заслужија синоќа да изгубат на таков начин. Солидно се држеа во првото полу - време, но немаа среќа во одбраната, примија два крајно наивни гола, а тоа на крај се покажа и како пресудно за победникот ... :toe:

Глава горе сеа Фиорентина е на ред да се поправи впечатокот :)
Мене ме плаши Џила,од кога замина од П.К.миљан стана звер,искрено очекував дека ќе дава голови...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom