Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ова е друго....он сака да загубе Милан со цел свињата да не ја јаде помијата од Милан веќе:kesa:.....и не знам шо сите Пандев та Пандев да дадел гол кога играл против тимот за кој навивате еве ќе даде и кога ќе дојде да игра за Македонија ќе почне да паѓа без никаков контакт :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Абе Пандев нека си дава голови против Интер Јуве а не вечер......btw Еднаш изјави за Телма дека омилен тим му е Милан LOOOL:pos2::pos2:

Така е, навивачи кои реално ги оценуваат работите во својот клуб многу повеќе ѓи почитувам, а не само да урлаат тепаме сигурно, победуваме на секој натпревар, а не согледуваат каква е состојбата во нивниот тим.

aj види го мојот пост , поточно кај што пишува онтопик... дали гледаш некаде дека ги форсирам Милан ? дали гледаш дека сум пишал дека Милан ќе тепаат ? или пак пишав дека ќе биде тежок мечот оти Лацио одамна не изгубиле?

Абе ова е друго....он сака да загубе Милан со цел свињата да не ја јаде помијата од Милан веќе:kesa:.....и не знам шо сите Пандев та Пандев да дадел гол кога играл против тимот за кој навивате еве ќе даде и кога ќе дојде да игра за Македонија ќе почне да паѓа без никаков контакт :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Ако Милан победи вечер ти од тоа не добиваш ништо...а и во твој интерес е Пандев да биде во форма и да дава многу голови,затоа што игра за твојата репрезентација

и после се, се осмелуваш да наречеш твој Милан ?... и жити се не се вади за тоа со Анџелоти нц нц, се прашувам дали да те оставам во социјалната група на Милан...
Хахахаха....:pos2:
Тигре... јас сум фан на Милан...
а не на Анчелоти.

И соодветно што прв дрес на Милан добив пред едно 22 год...
не можеш ти да ме тргнеш од фан клуб Милан мене. :smir:
Од фан клуб Анчелоти... и не мора да ме тргнеш.
Сам ако треба кофа гомна ќе изедам...
ама таму немам работа.
ГО МРАЗАМ!
Од дно на душа го мразам.

Со Срека Лацио.Згазете ги Милан!Очекувам голче од Горан.:smir:

Ајде ГОРАНЕ :vozbud::vozbud:Ајде ЗАРАТЕ,на пензиорерите од Милан растурете ги...Горан му има некогаш дадено гол на Милан?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom