Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Само ти сонувај,ке те разбудат.
:pos: Како денеска, имаше бодови, да не испаднете од лига бе? А минатото коло, не сум запознаен, запознај ме со годинашнава игра на пензионерскиот дом... :pos2:

Одлична игра на целиот тим за втора победа во две утакмици. Наредно коло ќе биде заебано, ама мислам дека можеме да тепаме.

FORZA LAZIO!!!
zastava.gif

браво честитки !

зарате е чудовиште , браво и за гоки - да ви се множат:wink:

позЗ

Кај играше Зарате пред да дојде во Лацио?

Бирмингем , али мислам дека во Јануари дојде таму од Aрапскиве земји , а ме мрзи да барам од кој клуб .

Беше позајмен во Бирмингем од Ал-Сад (Катар). И сега е позајмен во Лацио, ама има опција во договорот Лацио да го откупат.

:vozbud::vozbud:Зарате звер браво и за Пандев..Честито победа и против Милан следната недела очекувам победа.

Честитки за Лацио, честитки за Пандев. 2 натпревара - 6 бода, боље не може бити ... !!!* :wink:

Наредната утакмица е доста тешка за Лацио. Ако му дадат уште една шанса на Анчелоти, на домашен терен 100% ќе иде на победа да си го спаси газот, ама тој не игра на теренот, играат неговите пензионери кои никако да влезат во малдешка форма. А Лацио е во одлична форма, моја прогноза е нерешено само заради тоа што се игра на Сан Сиро, да се играше на Олимпико ќе бев сигурен во кец.

Наредната утакмица е доста тешка за Лацио. Ако му дадат уште една шанса на Анчелоти, на домашен терен 100% ќе иде на победа да си го спаси газот, ама тој не игра на теренот, играат неговите пензионери кои никако да влезат во малдешка форма. А Лацио е во одлична форма, моја прогноза е нерешено само заради тоа што се игра на Сан Сиро, да се играше на Олимпико ќе бев сигурен во кец.

да да и јас мислам само заради смрдливото гзле Анчелоти инаку каде каде се подори Лацио

иако сум за Наполи мн ги поштувам Лацио откако ги земаа Зарате,Каризо и т.н. знаев дека оваа сезона ке ИГРААТ фудбал

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom