Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
NE E TOA TOA...Zboruvate gluposti...Pandev u Lazio mesti topki na Roki...U Makedonija na kogo da mesti Ilcho Naumovski?A on igra so Mauri, Zauri, Mutarelli, Manfredini oni mu mestat topki u Lazio.. A u Makedonija Maznov, Shumolikovski, Tasevski:pos2: ...Pandev e najdobroto od Makedonija
Ama Pandev za Lazio trca nonstop, i poveke sam gi pravi sansite...i on dava topki, a za Makedonija ne e istoto
Епа коа ќе ти текне дека у Лацио зима милиони а во репрезентација 250 евра од повик, ќе ти стане јасно.
Знам де знам, треба патриотизам... ама коа ќе видиш Хари е скаран со Емил, овој со Панчев а овој со Катанец, и дека се краде у велико, и коа ќе отиде у Рим му вика Роки, “ја мислев Италијанциве се мафијаши ама вие ептен шупци сте биле“... пак ќе ти стане јасно.
Секоја чест на момчето што доаѓа воопшто, и што ја сака Македонија, за разлика од некои други мочковци...
Еднаш дал изјава коа го споредиле со Бобан и Савичевич... рекол “Не ме споредувајте, јас сум од Македонија, ние македонците сме поинакви од другите балкански народи“... па како да не го сакаш детето бе?