Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
TOOOO MAJSTOREEE!!!!!!!!!!!Ako e tocno toa garant ideme u LS!!!!!!!!!!

FORZA LAZIO-VO SRCE TE NOSAM ZASEKOGAS

па и сега да го купат, не ке може да настапи на дуелот во Букурешт...така да уште не е осигурано местото во ЛШ

Dobro be ne mi krsi film sea :pos2::pos2::pos2:znaem sve toa ja...samo se nadam deka nema da brani pak toj stariot :pos2::pos2::pos2::pos2:

абе кој гледа ЛАЗИО губи не му досудија пенал на ПАНДЕВ му дадоа жолт за глума да му е*ем тоа судијата

dobri se lazio ali toj golmanot katastrofa 45 god i uste igra ne mi se verue

Голман одма да си земат Серени нивни беше го избркаа земал голема плата а сега видовте како брани за Торино 100 пати е подобар од месечарот Балота

абе кој гледа ЛАЗИО губи не му досудија пенал на ПАНДЕВ му дадоа жолт за глума да му е*ем тоа судијата

Abe ajde! Pa ti da ne sakase penal?!?! Od avion se gledase deka ne e penal, dobra gluma no sudijata e iskusen i ne nasedna!

А шо мислиш. пенал да не беше. Абе ај не ме зафркавај, Пандев се изглупира, падна безвеза... Лазио делуваат како аматери на натпреварот, Коларов за никаде, Балота исто итн...

абе ЛАЗИО мора да се засилат ако сакаат у ЛШ да играат ако играат вака као со ТОРИНО ништо во ЛШ

Голман одма да си земат Серени нивни беше го избркаа земал голема плата а сега видовте како брани за Торино 100 пати е подобар од месечарот Балота

Серени добар? Сигрен ли си оти гледаме ист натпревар.. Голмано е за никаде.. Сите топки ги испушти, со 5 метри у сек му шутираат и пак му бега од рацете, за никаде е... Голман.. утре посабајле

абе ЛАЗИО мора да се засилат ако сакаат у ЛШ да играат ако играат вака као со ТОРИНО ништо во ЛШ
Сега играат лошо оти играат без 5-6 првотимци.. Купи Лотито засилувања колку можепе.. Лацио не е богат како Милан, Интер...

да беше СЕРЕНИ добар немаше да га грее клупата во ЛАЗИО

Серени добар? Сигрен ли си оти гледаме ист натпревар.. Голмано е за никаде.. Сите топки ги испушти, со 5 метри у сек му шутираат и пак му бега од рацете, за никаде е... Голман.. утре посабајле
Кој топки му избегаа таа на Ледезма беше многу јака не се фаќаше барем ги одбива не велам дека е сјаен но подобар е од Балота
Пандев беше добар имаше многу добри пасови но не ги искористија соиграчите му а за пеналот треба да зема уште часови од Инзаги

А Лацио си купи многу добар голман Карузо но ке дојде после 31

Чист гол му поништија на Пандев немаше никаков офсајд

Машина е Пандев каква топка му даде на Роки а кога овој не може Пандев може

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom