Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ние можеме само да си нагаѓаме за тоа колкава е вредноста на Ледесма.. Мое лично мислење е дека не вреди толку колку што му ја креваат цената но тоа е.. не било тоа единствен случај на играч да му е толку високо крената цената а не вреди ни половина од тоа.. сето тоа е бизнис..

ako ne bese ledesma k.. so ke stigneja do lsh. onie drugite topkata ne znat da ja shutnat. aj ne zborajte gluposti. pandev 15 vredi a ovaj 6 a?

ako ne bese ledesma k.. so ke stigneja do lsh. onie drugite topkata ne znat da ja shutnat. aj ne zborajte gluposti. pandev 15 vredi a ovaj 6 a?

LOL

Пандев и Роки го доведоа Лацио во лига на Шампиони, и колективната одбрана. Се гледа по играта колку вреди Ледесма. Три меча игра лошо, еден ќе се погоди добро да изигра. Промашува пасеви, едвај го поврзува средниот ред со нападот. Цела сезона ги гледам Лацио, и да ти кажам Ледесма нема којзнае каква улога во Лацио.

Pak gol na Pandev sega protiv Panatinaikos vo 24 min. :) bravo Pandev! masina za golovi , samo taka neka prodolzi i vo ligata na sampioni...

Сега е 1-1, ако не победи Лацио, в лице да ме плукните.

битно им го турил на цигано-атињаните :) но сепак да не забега многу, зашто сите знаеме дека они се љубители на машки полови органи :pos2:

pandev gi unishti gjupcinjata
skoro sekoj natprevar od pre-seasono gol dade. sega dva na ovie klosharite

Ledesma е веројатно најслабиот везњак кој играл во Лацио било кога. Еден гол од слободњак што даде :cuc: секоја чест, и тоа беше се`.

Пандев ги уништи циганите! Штом сакаат да "примаат", еве го примија два пати од нашиот Пандев:zver:

Go gleav mecot na grcka televizija.Umre od krivo komentatorot se pletkase ne znaese so da reci.Pandev gi unisti i e najdobar fudbaler na Lazio vo pri siznot.

BRAVOOOO! daj im go na ciganite mamata nivna! ne ne priznavaa a?!?! ete im go od Pandeeeev! doma mamicata ciganska vasha a!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom