Фан Клуб: Лацио

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Ова е целата моментална листа на повредени:Mobido Diakhite, Stephen Makinwa, Mourad Meghni, Fabio Firmani, Gaby Mudingayi, Massimo Mutarelli and Sebastiano Siviglia,Stefano Mauri,Luciano Zauri.
Жалам што морам да соопштам дека пола тим ни е во аут :( Ајде има Господ ќе се вратиме на победничките патеки!!!

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
да не дај Господ Пандев или Роки да се повредат. тогаш ни почесни нема да даваме

CrashoverRide

Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
да не дај Господ Пандев или Роки да се повредат. тогаш ни почесни нема да даваме
Ја мислам моментално како што стои ситуацијава најбитни играчи ни се Пандев,Роки и Бехрами.Меги знае да изигра по некоја утакмица малу подобро за нијанса од другиве.А за одбраната неам коментар.Едино само Крибари малу се издвојува од другиве.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Каларов за година-две ке биде најдобриот лев бек. Ако не се лажам повреден е моментално.

CrashoverRide

Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Каларов за година-две ке биде најдобриот лев бек. Ако не се лажам повреден е моментално.
Мислам дека не е повреден,го немаше на листата на повредени.Инаку ме потсеќа на Михајловиќ малу,не по понашањето туку по начинов на игра,а богами и има шут за слободен...

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ја мислам моментално како што стои ситуацијава најбитни играчи ни се Пандев,Роки и Бехрами.Меги знае да изигра по некоја утакмица малу подобро за нијанса од другиве.А за одбраната неам коментар.Едино само Крибари малу се издвојува од другиве.
Меги = Мењи, е фантастичен играч, само ми изгледа како да има проблем со мотивирање. А инаку главен играч, покрај Пандев во Лацио според мене е Мутарели. Дечкото е воџа... плус на секој натпревар дава максимум. Потоа исто го обожаам малиот од Митровица - Бехрами. :)

CrashoverRide

Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Бехрами е многу јак трча ко куче на свака утакмица а глеам и дека и дриблингот не му е слаба страна.Да не беше Шипоња може ќе ми беше поомилен :pos2:Инаку изигра маестрално против Реал не му даде на Робен да мрдне.

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Napoli 1:2 Lacio Strelci:Ledesma 25min;Pandev 30min. Abe Pandev Dzver e :)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.565
Поени од реакции
5.561
Ах Пандев , Пандев . . . :respekt:

CrashoverRide

Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
SSC Napoli 2 - 2 SS Lazio 2 - 2 90' FT 1 - 2 45' HT Ended Goals M.Hamsik - 90' 31' - G.Pandev 26' - C.Ledesma M.Hamsik - 5'
ДОБРО БЕ ИМА ЛИ ГОСПОД?????

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.565
Поени од реакции
5.561
ццц . . . несакам да иде Лацио ве Б бе ... ај тоа управата нека даде паре да се засили малце тимот не иде вака :bezbol:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Пандев ѕвер, али предобар е за во Лацио :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
До кога бе вака, до кога! Сам ли ќе игра цел живот. Ајде нека ги пакува куферите и нека оди некаде во некој клуб кој стварно ќе му пружа шанса да игра во Европа и да освои нешто, некој трофеј............

CrashoverRide

Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Лацио тргнува по Клаудио Пизаро од Челзи има испратено и понуда:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom