Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Утакмица на Водице од 18 или 6 сат попладне по нашки против КК Вардар, изгледа настављамо сс ист ростер, нема никакви шпекулацие дек некој ке дојде, а фала Богу и дека ке си иде. Искрено пут до Суперлигу ке биде много тежак пошто против директни конкуренти Гостивар и Фени играмо у гости, а чекамо га Кожув. Едино ни остануе да се надамо дека ке с'пнев негде и ми тој ке га искористимо.

САМО НАПРЕД КУМАНОВО!!!

Утакмица на Водице од 18 или 6 сат попладне по нашки против КК Вардар, изгледа настављамо сс ист ростер, нема никакви шпекулацие дек некој ке дојде, а фала Богу и дека ке си иде. Искрено пут до Суперлигу ке биде много тежак пошто против директни конкуренти Гостивар и Фени играмо у гости, а чекамо га Кожув. Едино ни остануе да се надамо дека ке с'пнев негде и ми тој ке га искористимо.

САМО НАПРЕД КУМАНОВО!!!

Има едно "засилување", на позајмицу е дојден Тодоровски.
http://www.mztskopjeaerodrom.mk/ind...-todorovski-zaminuva-na-pozajmica-vo-kumanovo
Стварно се надам дека ќе играмо Супер лигу, имам некое претчуство дека Кожув ќе заврши седми.

Има едно "засилување", на позајмицу е дојден Тодоровски.
http://www.mztskopjeaerodrom.mk/ind...-todorovski-zaminuva-na-pozajmica-vo-kumanovo
Стварно се надам дека ќе играмо Супер лигу, имам некое претчуство дека Кожув ќе заврши седми.

Не знам како ми е овој прошло без да виду, ама нема везе. Свакако добра работа за дечка што ке работи сс Ацу, а и добра за нас што добивамо високога играча плус у ротацију. Очекују овуј полусезону Миса, Петровски и Фиќо да си добиев на искуство како сг и наредну сезону ако имамо паре (У што чисто сумњам) на њима да градимо тим...

За у иднину викате Филип, Миса...ок.Ја мислу дека е добро и оној мало дете Мики Ѓорѓиевски или како беше...55ку број носи.Гледа га на едн пренос пред 7-8 кола к'д доби солидну минутажу...бравос.Има леб у њега.

Овој ичера беше још едн класичан пример дека има некој што има проблем сс екипу. Губесмо целу утакмицу, дојде 4 четвртина, поведесмо и судие одма почнава да играв Bird Box Challenge. Стаиќ трчи 3 корака, нема кораци, Костов сс целу ногу у аут , нема аут како и други ''грешке'' низ целу утакмицу. Свака част на борбенот пошто има зашто да се жали.

Мене па не ми е јасно како Мираковски против нас испод 4-5 тројке не е никад, како нас да не чека само :D

Мене па не ми е јасно како Мираковски против нас испод 4-5 тројке не е никад, како нас да не чека само :D

Можда ќе ти звучи чудно ама буквално е такој. Чека прав момент, пројде гу половину и у стил на Стеф Кари шутне и погоди. Него чуди ме што никој не е приметија како игра Чавдар Костов. Дечко га нема целу утакмицу, све што шутне промаши, али кда дојде 4 четвртина онда кош не може да га промаши.

Можда ќе ти звучи чудно ама буквално е такој. Чека прав момент, пројде гу половину и у стил на Стеф Кари шутне и погоди. Него чуди ме што никој не е приметија како игра Чавдар Костов. Дечко га нема целу утакмицу, све што шутне промаши, али кда дојде 4 четвртина онда кош не може да га промаши.
Костов е супер играч според мене, клач играч и голем спортмен, фер плеј играч што не игра прљаво ке му памту кд играсмо сс Работнички топка од њега искочи а тесно беше културно си призна иако судие досудисва топку за њима.

Костов е супер играч според мене, клач играч и голем спортмен, фер плеј играч што не игра прљаво ке му памту кд играсмо сс Работнички топка од њега искочи а тесно беше културно си призна иако судие досудисва топку за њима.

Слажем се све што си напишаја. Костов едн од најбољи што е некад играја у нашу лигу.

Заради сообраќајку што се деси ичера меѓу кои бија и играч на КК Гостивар, Куп на Македонију е одложен за некој друг пут. Страшна работа, стварно не знам што да кажу. Нека им е л'сна земја.

Нека им е лсна земја, стварно трагедија, прашање е дали некој од Македонија пут и останати ке си поднесев оставку ради одговорност затој што факт е дека тј дел на автопут е катастрофалан. Да не улазамо у детаљи и оф топици свакако е трагедија огромна :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom