Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Сга на брзинку ќе земев еднога или двоица играчи од некој тим од плеј-аут и па ништо :D Стара гарда си отиде, само Мачки веран на клуб :D Шала на страну, Караџа ни е најбољи играч у тим откако си отиде Костоски, свака част за све до сга.[DOUBLEPOST=1522144528][/DOUBLEPOST]https://sport1.mk/kosharka/domashno...-eden-od-chetvoricata-makedonci-so-tripl-dabl

Прв на листата на желби Јане Петровски :D Изгледа Институт знае повише од нас :D Не сам за Јанета ја, Магдевски можеше пред да отиде у Гостивар да се земе па да си иде Караџа, морамо боље од Јанета. Или Јане и некој центар добар, тој е веќ нешто друго

Последно уредено:
http://sportmedia.mk/kosharka/domas...i-zaminuvam-od-kumanovo-izborot-e-rabotnichki

Ja stvarno ne znam sto gi e na ovija nasi legende MZT i Rabotnicki, a vidiv nekoj pocne da igra malko podobro odma mora da ga dovedev, primeri ima mnogo, Kostovski, Mijatovic, Lukovic i drugi. Karadza e dobar igrac za Kumanovo i verovatno Ohrid i Strumica i nisto povise. Ne znam za kolko pare sa se pazarile, amo siguran sam deka za kolko i da e - preplatile sa ga. I od Rabotnicki znaev deka sas ovj roster MZT moze lko da gi dobie bez obzira sto gi oljupisva sga brgo, amo po mene Karadza nema da gi vrsi rabotu.
I na kraj ako idu jutre sigurno nema da mu aplaudiram ako dade kos, samo Kostoski iskoci prav dzek, ne otide na pola sezonu u rabotnicki ili mzt, nego otide u stramstvo za povise pare...

Куманово 85-70 Гостивар:) Не ги се едев мекице више:P

Никд у мој живот не сам видеја на утакмицу на Куманово цигани како ичера. Иначе утакмица беше предобро одиграна и тој без Караџу. Иначе ице коњопојче требаше ичер техничку и ќутек да изедеде

Суперлига почиња од јутре - 17:45 против МЗТ на гости. Играча не зимасмо што не зимасмо, мислу дека циљ како и што зборесмо беше да се улегне у Суперлигу па што биде биде :D

Не е лош концепт сс помладување, мада треба и на Огњеновиќа минут више да му се даде кд га гурамо тј концепт...

Што се дешава водимо 10 средина на треќу у гости :D стаиќ 10 асистенцие у прво :)

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Колко паре толко музика дечки, изиграва колко могава, сг да немаше некои грешке кој знае што ке беше, ама што викав људи да имаше баба м... дедо ке се викаше

Сс 6 играча да те тепа шампион дома у задњи неколко минуте е за пофалбу :) па е муабет дека смо на 2-3 добри играча од јак тим. Чуда правив овуј сезону свака част.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Јас мислам најзаслужен за игриве е Ацо Петрович, човеков е легенда да ти е мерак да го гледаш. Кога беше во МЗТ повеќе публика имаше на тренинг него ли сега на утакмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom