Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Треба много повише паре да улегнев у игру ако сакав да су некој и нешто у европску кошарку, сс овакву лигу ни на Еврокуп не су ги ни блиско а не Евролигу

Како можеш да се вратиш под исту управу ме ми е јасно. Фала му за тија 5-6 месеца. Него сами ми смо неактивни, демек Курчо, Мијатовиќ ама слабо некако... ќе има ли кошарка нека кажев тија поупутени :D

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Братка ќе си има кошарка па ќе си бидемо "тутуле бале" како и увек. За Марка немам замерку изработа си га човек тој што требаше не се е удараја у груди дека нема да се врати да му понудив подобру пару и тој е тој кд е видеја веќ дека не може у странство. Иако ќе имамо помал буџет може да се склопи екипа и подобра од овуј само тој верујте нема да се деси затој што затој треба да имаш писмени у кошаркарски људи у управу а ми немамо да не се лжемо :)

Хаха, Бокица прошли пут пијан у Аква у Кочани, сс жену му и пое Самооо Кумановооо сс нас. Вика нешто као у тек на овуј недељу он и Марче требале да седнев сс Цица да се договорив, ама ете ништо од Марчета. Ако останаја, нападамо на титулу:sekcza: За курчу кажа дека ќе останаја, а и он не би требало да иде у друг македонски клуб според муабет.

Марко Луковиќ у Крка Ново Место. МЗТ прави комплет ремонт очигледно.

Кој ќе ни га курац тј Горјан, нека си седи тамо куде што е. А па овија од МЗТ само од Куманово играчи изгледа умев да зимав, прво Курчо, па Урош, па еве сга Марко, па еве и Трајковскога га сакав... Чуди ме како пред некоју сезону капитена не га земасва...

Абе Горјан е ок бекап, али треба играчи првотимци да се донесев. Трајковски да се врати али не по сваку цену, центар треба, бек, па мање више све ни треба а немамо ништо у момент.

Абе Горјан е ок бекап, али треба играчи првотимци да се донесев. Трајковски да се врати али не по сваку цену, центар треба, бек, па мање више све ни треба а немамо ништо у момент.

Горјана не га доведуев за бекап, не виду зашто би мењаја клупе. Има ограничен број на квалитетни МК играчи и клубови су у офанзиву по потпис на домашни. Соколов е потпишан, Симоновски оде, Стојановски брос у туѓина, Старци у Раднички. Осигуран ли е потпис на капитена, вести бесва дека е блиско до договор?
По прашање на тренера, Тодоров беше најавен дека напушта Динамо Букурешт, мислу дека е подобар избор од Србиновскога зависно од финансиски услови

Последно уредено:
Горјан хахахахаха ебем ти и клуб и све .

Ајде кд ги веќ зимав Симоновскога и Трајковскога,као поклон да ги га дадемо и Мандиќа:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom