Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Уффффф Дача Мијатовић влажан сан,центар што на свакога може да му ебе нану сас шут ван 6,75:zver:

Све да се намава сем Бокицу и Симону,може и Курчо али таква недисциплина више не може да се толерира.

Казар,Мијатовић,Крстевски,за бекови несам паметан кој може да не појача.
Илија Ѓоковиќ?

Kakv takv, na poziciju na Kurcu nema bolji u mk, takoj da prvo njega treba da ga ubediv sko se moze. Isto vazi i za bokita, donegde i za Simonovskoga. Siguran sam deka puno mk igraci bi sakale da dojdev kude nas, jer smo edini koi igrav pred publiku, a za stranci da se traziv ne povise od troica, amo srvarno da bidev saglam jos od pocetak ne od tip na Vujosevica i Misanovica. Ali sve neli zavisi od pare, mi nesmo mzt pa tamo "biznismeni" da morav da davav pare kako i Elem i ostali drzavni kompanije.

Уффффф Дача Мијатовић влажан сан,центар што на свакога може да му ебе нану сас шут ван 6,75:zver:

Све да се намава сем Бокицу и Симону,може и Курчо али таква недисциплина више не може да се толерира.

Казар,Мијатовић,Крстевски,за бекови несам паметан кој може да не појача.
Војвода од Шлонк!

Скуп е доста,одличан играч,у нашу лигу би правија разлику као што правеше Страхиња Милошевиќ и Гајовиќ.

Војвода? Дали се заебавате? Човек е едн од најплатени играчи у Унгарију, што у превод значи негден около 15k месечно, плус тој човек е АБА лига играч и е далеко класа над овој наше првенство :) Акош Келер кд тражеше 7k, колко би тражија овј :D

Нека бидев и 3 странци, ама кд зборимо странци да бидев тој ТОП играчи на нашу лигу, а не некој измет како што е на пример Радојде Вујошевиќ или Марино Шарлија :D

Илија Ѓоковиќ доста добар, смирен, сталожен и рационалан плејмејкер сс солидан шут, добар преглед на игру, солидан улаз плус тој е доста млад и жељан да се докаже!

Исто такој Акош Келер ако е могуќе па да се разгледа тај опција, атлетски много моќан играч, физички јак сс доброга плејмејкера како што е Костоски (ако се задржи) одлично би функционираја :)

Плус тој ја би тражија још еднога странскога играча на 3ку, што би могаја да покрие и на 4ку.

Војвода? Дали се заебавате? Човек е едн од најплатени играчи у Унгарију, што у превод значи негден около 15k месечно, плус тој човек е АБА лига играч и е далеко класа над овој наше првенство :) Акош Келер кд тражеше 7k, колко би тражија овј :D

Нека бидев и 3 странци, ама кд зборимо странци да бидев тој ТОП играчи на нашу лигу, а не некој измет како што е на пример Радојде Вујошевиќ или Марино Шарлија :D

Илија Ѓоковиќ доста добар, смирен, сталожен и рационалан плејмејкер сс солидан шут, добар преглед на игру, солидан улаз плус тој е доста млад и жељан да се докаже!

Исто такој Акош Келер ако е могуќе па да се разгледа тај опција, атлетски много моќан играч, физички јак сс доброга плејмејкера како што е Костоски (ако се задржи) одлично би функционираја :)

Плус тој ја би тражија још еднога странскога играча на 3ку, што би могаја да покрие и на 4ку.
Војвода 7к им бараше на МЗТ прошла година.Зборуваме за појачања,а не за играчи колку да се изгура сезона,а за такви треба да се одврзе ќесето.Ете то го Болтич на 2-3!

Ја би гу ризикуваја сезону за да се направи сала да личи на нешто и такој МЗТ ќе има још појак тим такој да боље да не се расфрљамо сс паре за играчи нека се дава шанса на млади ако има можност.

Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk

Ја би гу ризикуваја сезону за да се направи сала да личи на нешто и такој МЗТ ќе има још појак тим такој да боље да не се расфрљамо сс паре за играчи нека се дава шанса на млади ако има можност.

Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk
А што има врска тој сс паре кд поголем дел на паре за тим су од спонзори, зашто Манас или Де Лукс да гу правив салу? Салу град треба да си гу прави, има се паре за све и свашта нека се најдев плус паре за салу... не се слажам дека треба да се намали буџет, нејќу ни да помислу да не тепа Раднички!

@ColdSky што би кажаја Един Авдиќ, Младеновски има добар тајминг за блокаду :) Али според мене само тој и има :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom