Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Мицевски и милојевиќ поново
И зоран митровски
Јебено ке биде тензија
Још у прво полувреме ке имамо три играча сс по 3 лични
1,20 коеф давам за тој

Ве известуваме дека картите за четвртиот финален натпревар помеѓу КК Куманово и Мзт ке бидат пуштени во продажба во петок од 12:00 часот во клубските простории во склоп на спортската сала.
Поради безбедносни причини картите ке бидат во помал број и ке се продаваат од страна на агенцијата "Купи карта за се".
Карта ке чини 100 денара.
Спортски поздрав

Доста паметан потез...

Ве известуваме дека картите за четвртиот финален натпревар помеѓу КК Куманово и Мзт ке бидат пуштени во продажба во петок од 12:00 часот во клубските простории во склоп на спортската сала.
Поради безбедносни причини картите ке бидат во помал број и ке се продаваат од страна на агенцијата "Купи карта за се".
Карта ке чини 100 денара.
Спортски поздрав

Доста паметан потез...
Мора да се платив казне на Вулета :D

Е да направесва овакој на прв натпревар немаше да има напетост и можда ќе имасмо меч топку сга :D

Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk

Trebase i prvu da bidev karte 100 denara, finale e. Ne znam samo kolko karte sga ce pustiv u prodazbu, ne mi se verue deka ce ograniciv, pobitbno e da.ne se pusta bez kartu na sluzben ulaz, tuja sigurno ulegnev 500 duse minimum....

Може ли да добие клупа на МЗТ ист третман како наша у Скопје и да га тргнев заштитан параван? Еве скршија се и мора да се поправља.
Може ли да има бар још едн ебан рефлектор укључен над клупу на гости, поубаво да се видив?
Прошла дома беше мрак, само едн рефлектор од туј страну. Патетика...
Комшо у тј чвор може свашта да се врже за подобро маневрирање.

Бане Џекиќ у финале нa Словенску лигу после победу над Унион Олимпију од 68-59. У финале ке играв против екипу на Хелиос од Домжале.

Второ финале и за Банета у 2 године.

Jеби Бане све у низу, титула је тако близу:bravobe::bravobe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Ја или сам глуп или кур ми е голем,КУДЕ КЕ ИМА ЈУТРЕ КАРТЕ ДА СЕ КУПИВ?

Пошто ке касну на утакмицу ке стигну около 6и30.

Лашко - Домжале финале :D :D

Капетане па ќе си купиш куде што увек се купуев карте што се заебаваш :)

Пред салу ке има пред почетак?

До 6и30 ако стигну добро е,мада не верују некој да ме врати.

Абе ајде и да немам карту ке улегну,ке даду на врата 100че на некога нек пие пиво:D

Да испушту прославу на титулу нема:kuracc:

Бане Џекиќ у финале нa Словенску лигу после победу над Унион Олимпију од 68-59. У финале ке играв против екипу на Хелиос од Домжале.

Второ финале и за Банета у 2 године.

Jеби Бане све у низу, титула је тако близу:bravobe::bravobe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:
Не ми е јасно сга како ќе гу угурав Олимпију у АБА лигу :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom