Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се фали многу, да не се каеш послеДечко грешка си сала 6000 без проблем ќе прими , проблем е што имаше преко 7000 е тој е тој што ме нервира мене , не мора да има толко куде су биле до сга тија целу сезону уз кур су ми сга.
Иначе Урош цело време не пцуеше и на крај си доби по главу . Гледам сга фатиле ми га удар на гол.мк , имаше полиција и редари па мораше да направу чвор од шал за да га докачу
![]()
Дек си бе Легендо, да га ебам стопанката.Ова колку го сфатив типот се однесува дека Фени е единствен клуб кој не е партиски , и нема партиски навивачи.Братче изгледа ти си ептен средношколец, еве ја сум навивач на Фени редовен член на навивачката група Лозари, и кажи ми ти мене каква врска има Фени со политиката???
Па тој е тој што га збору брат, и ја извади телефон удри фотку нека има за успомену ама поголем дел бесва од онија што сликав и праќав на фб и продужуев сс муабет на чат, да ти ебу кошарку њега му е битна реклама е од такви ми се гади!Абе и ја снимам ама цело време друго лудују и поју сс кумани ичера немаше силу од што немаше ваздух снема енергију[DOUBLEPOST=1463942896][/DOUBLEPOST]Интересира ме зашто не се прави настан за у Вторник ?