Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Icera se stoese bukvalno svugde, svugde kude imase mesto covek da zastane. 6500 minimum.
Koj saka neka verue, koj nejce - neka dojde u petak sat vreme pred pocetak i neka proba da najde mesto.

Дечко грешка си сала 6000 без проблем ќе прими , проблем е што имаше преко 7000 е тој е тој што ме нервира мене , не мора да има толко куде су биле до сга тија целу сезону уз кур су ми сга.

Иначе Урош цело време не пцуеше и на крај си доби по главу . Гледам сга фатиле ми га удар на гол.мк , имаше полиција и редари па мораше да направу чвор од шал за да га докачу :D
30182-kumanovchani-go-gagjaa-so-parichki-urosh-lukovikj-odgovori-so-muskuli.jpg
Не се фали многу, да не се каеш после :D.Тие денови прати фб, можеби и у Вторник ќе има наши за СК, Петок веќе сигурно :pivo2:
Братче изгледа ти си ептен средношколец, еве ја сум навивач на Фени редовен член на навивачката група Лозари, и кажи ми ти мене каква врска има Фени со политиката???
Дек си бе Легендо, да га ебам стопанката.Ова колку го сфатив типот се однесува дека Фени е единствен клуб кој не е партиски , и нема партиски навивачи. :pijanco:

п.с. Сега јако у Јане, АЈДЕ СГА ДА ГИ ЕБЕМО, САМО НАПРЕД КУМАНОВО

ништо не е изгубено ама бш ништо... ја не га гледам јане предност за мзт... пошто они тамо немав навивачи, немав публику.. вторник е неработан дн.. нема да има ученици... такој да сви у СКОПЈЕ....

Лошо е тој што веќина од нас овдека ги прати 80% наше утакмице,ако не и повише,и сг дојде една кључна утакмица за финале,отидеш сат ипол порано и па за тебе нема место,а пред тебе дошле,курта,мурта,1000 спонзоруше,и ти ке висиш по кровови за да гу гледаш утакмицу.

Што се тиче утакмицу,некако и очекиван пораз,притисак преголем,а наши увек подлегнев,судење скроз добро,у вторник па за Скопје,да покажемо дека несмо само дома навивачи.

Тотално заслужена победа на МЗТ, не дека они нешто одиграсва него ми на некои места у тим бесмо очајни, Мандиќ у прво прима 15 поена у фацу од Луковиќа и компанију, Јаневски и његова зонска одбрана немам коментар, Мишановиќ тотално издоминиран од Уроша кој си гу покажа праву фацу да му га натепам на сестру му у дебел гз!

Пропуштисмо гу шансу, овој беше сга шанса и мислу дека тешко дека ќе добиемо у блиску иднину случни шансу, за у овој финале не ни помислују, само сакам да направимо барем едну домашну победу!

У салу имаше сигурно 7-8000 људи, ја беше 1 сат пред утакницу и одвај најде место на запад над Кумани да најду место да стоју! Тотално сам разочаран од атмосферу, превише курвичиња што дошле да се рекламирав и остали куртони кои до ичера послеѓан пут кд улегнале у салу било лани за финале, од тија такви ми е преко кур више! Има посетеност, али џабе кд он стои слика сс телефон и праќа на некои тамо по фејсбук да видив дека е у салу и слични детски глупости :( Да ти ебу такви симпатизери!

Абе и ја снимам ама цело време друго лудују и поју сс кумани ичера немаше силу од што немаше ваздух снема енергију[DOUBLEPOST=1463942896][/DOUBLEPOST]Интересира ме зашто не се прави настан за у Вторник ?

Абе и ја снимам ама цело време друго лудују и поју сс кумани ичера немаше силу од што немаше ваздух снема енергију[DOUBLEPOST=1463942896][/DOUBLEPOST]Интересира ме зашто не се прави настан за у Вторник ?
Па тој е тој што га збору брат, и ја извади телефон удри фотку нека има за успомену ама поголем дел бесва од онија што сликав и праќав на фб и продужуев сс муабет на чат, да ти ебу кошарку њега му е битна реклама е од такви ми се гади!

И мене не ми е јасно, изгубисмо гу реално е дека шансе сга су ни сведени на минимум али јбг бе зашто да не се отиде да се гледа има још 2 утакнице најмалку да гледамо!

Ја свакако иду само не знам зашто нема настан још ме чуди

Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk

некаде снимка од натпреварот се наоѓа ?!

некако падна атмосфера, кој ке иде јутре, тешко дека ке гу поновимо бројку од среду, а ништо не е изгубено сг ги треба поддршка на кошаркари како никад до сг, ја не знам зашто падна падна атмосфера без везе, идемо бре, ништо не е изгубено, кд ги тепасмо едн пут зашто не па јутре !!!!:kruna:

И мене не ми е јасно од другу страну мерак ми е што падна атмосфера да не се понови тај гужва да си направимо у Петак атсмоферу за нас сладокусци и љубители на кошарку и фанови на Куманово .

У јеботе који сам ја поет :D

па да али ипак изгуби се тај ''шампионска атмосфера'' заради едну изгубену утакмицу , свакако и да гу има атмосфера и да гу нема, у петак па ке е исто како и у суботу што беше можда за нијансу помалце људи ипак за тија такви навивачи довољно е да прочитав дека се игра финале за да дојде кој стигне у салу...

Има ли евент на фејсбук за у Скопје?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom