- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 6.463
- Поени од реакции
- 6.056
@Crazy1312 Навивање беше далеко од океј, не си ги гледаја утакмице на Куманово да видиш што значи цела сала буквално да ти урла над главу овој ичера беше у најмалу руку театар ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
моја грешка беше, дека пред тоа коментари имаше демек било 8000 поентата ми беше дека како може управа да си дозволи да продава повеќе карти од што е капацитет на салата.[DOUBLEPOST=1463919435][/DOUBLEPOST]Значи бидете малце реални со бројкиве и капацитетите...Таа сала максимум што може да собере е 5000 (и тоа да биде гз преку глава народски кажано).
Малце офф-топик али чисто да се знаеДа не се сфатиме погрешно, најпосетена сала во последниве години, си има Куманово редовна публика од 1500-2000 секоја утакмица.
кажа не е само на овуј утакмицу, него константо тија неколко људи га правив тој, значи не е до УрошаЈа седе позади кош на север да си седеја на свак кош да ти се врто Урош и да те пцуе у фацу и ти би се понашаја такој.
Имам право да ми смета ,и не викам дека су криви они него управа, тај гужва донесе га тој закаснување и туј лошу атмосферу пошто ваздух немаше у салу. Ја у второ не можеше да дишу а не па да викам а сигурно и много други такој
Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk
Јас ти гарантирам дека на утакмиците со Флензбург,Псж,Барселона,Металург и други во лш во Борис имаше над 8000 луѓе зашто на местото за Комити столиците беа извадени и бевме по 3 на место за 1,па и во Јане со РајнНекар и Веспрем бевме повеќе од капацитетот на салата.Кoгa ќе видaм дa влезaт 8000 вo Бoрис и 7500 вo Јaне, oдмa нa сите ќе им ги плaтaм кaртите.
Другар не зафркавај ичера имаше најмалко 5500 сала беше препуна, по 3-4000 има стандард у нашу салу (мислу на утакмице сс Работнички,Карпош,Кожув,Фени) ичера е имало сигурно около 7000Со Фленсбург имаше 8000 луѓе како ништо, а богами и со Металург беше гунгула. Со Барселона и ПСЖ имаше над капацитетот, ама не до толку.
Реално, во Куманово нема ниту теоретски шанси да собере над 6000 луѓе во салата, мада и 5500 мислам дека е научна фантастика.
Тоа воопшто не е тема на муабет, темата е дека и секој да си зема по еден човек на ушка да го држи, пак нема шанси вашата сала да собере толку луѓе.А нашја па кој да збори, пунив гу салу само у Лигу на шампиони, како можеш да споредуеш ПСЖ и Мзт, ми да играмо Евролигу па ке треба пред салу да останев 4000 а у салу да не зборимо...
Па погледни некое видео па ке видиш, нема што да се докажуемо гледа се кој е којПа 500 души да има повеќе од капацитетот ќе ви изгледа дека имало уште 3000 плус, затоа што салата е мала.
Максимумот може да биде нешто меѓу 5400-5700 ако седат гз преку глава сите, се над ова е невозможно.
Со Фленсбург имаше 8000 луѓе како ништо, а богами и со Металург беше гунгула. Со Барселона и ПСЖ имаше над капацитетот, ама не до толку.
Реално, во Куманово нема ниту теоретски шанси да собере над 6000 луѓе во салата, мада и 5500 мислам дека е научна фантастика.