Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Коначно една добра партија 40 минута и заслужена победа!:bravobe:

Кореографија смешна,да не кажу тужна,па још прозивање на његову секу?Дај бе идиоти пцујте га њега,али немој да му прозивате сестру,сигурно не га е она натерала да потпише за МЗТ.

На страну све овој,ја си гу симпатизирам његову сестру и увек ке гу поштују:D

Мандиќу магарчино напуши ми се курац!

Мора да се напомене дека у редови на МЗТ најбољи поединци на утакмицу бесва Урош Луковски с'с 3 поена (шут од игру 1/9) и Дамјан "Снајпер" Стојановски с'с 0 поена (без шут од игру).

На кога му сметав зелени дреч патике на Мандиќа и јако Куманово????

Дамјан не е бија без шут,ја колко броја барем 5 отворени тројке промаши,заиста необичајно за њега:D

Све похвале за Бјелиќа Х-фактора данас.

Брат сарказам бе, понижување :D

Значи не сам едини што сумња у Мандиќа и ја мислу дека игра на туј карту и у зиму после па иста прича, треба на Србиновскога да му се даде шанса да донесе играчи што он мисли дека треба а да шитне играчи што мисли дека не требав Бокица Марко Костовски да се задржив па и Караџа ако нема кој затој што дечко игра много подобро под Србиновскога и е сасвим океј замена за нашу лигу, ако играмо па еврокуп ќе треба да се брцне малце у џепче да се донесе ѕвер од центра солидан бек ап центар, јака тројка што ќе покрива и четворку и едн два-три зависи све од кој ке остане у тим овија трујца погоре мора да су приоритет :D

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Како да не сумњаш, знаемо га што гомно иако има квалитети :) Ја лично не би му даја на Србиновскога да бира играчи, зашто некако у своју кариеру не е направија некој посебан избор али ипак сигурно ќе е боље скаут од Младена :)

нешто оф топик како преко Македонију можеш да стигнеш до клупу на европскога гиганта :)

http://www.eurobasket.com/Greece/ne...kis-Argiris-and-Dragan-Raca-as-new-head-coach

У 1/2 финале много ќе ни е важан тј домашан терен може много ствари да одлучи затој што дома кд имав подршку играв како у транс

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

За утакмицу све веќ е кажано, толко убедљиву и сигурну победу против мзт до сга не смо имале. Од све највише ме радуе дека коначно има трењер на клупу, одлична ротација, одлични решења у одбрану, феноменалан Курчо ичера, одлични и свите други што играсва.

Оној што е побитно за мене е дека још едн пут се потврди дека Куманово како град е бр. 1 у Мк што се однаса на кошарку. Пред да појду на утакмицу, пушти на МТВ Соколи – Фени. Тој беше срамота, срамота за клуб, срамота за Општину Карпош како главан спонзор, срамота за федерацију, срамота за МТВ што пренасав утакмицу сас 20 душе публику и на крај срамота за тија играчи што играв у Карпош Соколи.

Скоро исто да важи и за МЗТ. Тј Коневски под хитно треба да се тргне од клуб, ма не да се тргне него на клоце да се намава од МЗТ за цело зло што му га е направија на МЗТ.

Урош беше погоден од скандирања и кореографију виде се тотално не му се играше . Следеќу треба да се удари јако на оној ѓубре Мијатовиќа да му ебу прокељаву главу тежак провокатор.
Бокица е у пад на форму надамо се дека ќе упали кд највише треба.

Урош беше погоден од скандирања и кореографију виде се тотално не му се играше . Следеќу треба да се удари јако на оној ѓубре Мијатовиќа да му ебу прокељаву главу тежак провокатор.
Бокица е у пад на форму надамо се дека ќе упали кд највише треба.
Сите горе напоменати особено Урош и тие што го 'ркавте и мававте со се и свашта се страшно накурчени,така да повеќе од сигурен сум дека цел тој гнев ќе го осетите у финале ))))

Сите горе напоменати особено Урош и тие што го 'ркавте и мававте со се и свашта се страшно накурчени,така да повеќе од сигурен сум дека цел тој гнев ќе го осетите у финале ))))
Другарче чисто да знаеш некои работе. Дамјана никој н га пљука и ѓаѓа љубичиќ, протиќ, буниќ никој ни ги гаѓа нити пљука. Тј мијатовиќ е покварењак тежак и пичкетина и још на прву дадену тројку сее пољубци по нашу публику стока. За уроша не се слажем сс кореографију и тој што му мешав фмилију ( сестру ) али ако га вреѓав заслужено. Да си гу он одигра сезону како што требаше и да отиде у мзт како што напра и аце костоски никој немаше фс га вреѓа и сахрануе. Аце беше поздравен од целу салу кд беше у дрес на мзт. Факти дека луковиќ е имаја много изјве дека никад у јебени мзт ги разбеснило навивачи. Најгоре споменати што не провоцирасва и знаев дека н треба да се провоцира прави професионалци у понашање свака част. А и ја би сакаја па сс вас финале ако е можно. Само ке се договорив вмро-како па да не и стефчо гомно и ке биде врапци 2 место за да имав предност на домашан терен.

И мене не ми се допадна кореографија. Неверници. Како бре без попа организирав погреб, на што личи? За изнасање на 40 дна мора да се поправив.
Што се толко засекирасте за Бранкицу, како можеш да му пцуеш све по списак и да гу изоставиш?
Еве им шанса гнев да га истурив на врапци и да се оправив од срамотилци ичера. Ваљда нема да су девојчиња...

За второ место има још едн проблем, треба да се добие Бест.
Интересантно е што Кожув може да се реши на пораз од 18+ разлику од Работнички и падне на шесто.

И мене не ми се допадна кореографија. Неверници. Како бре без попа организирав погреб, на што личи? За изнасање на 40 дна мора да се поправив.
Што се толко засекирасте за Бранкицу, како можеш да му пцуеш све по списак и да гу изоставиш?
Еве им шанса гнев да га истурив на врапци и да се оправив од срамотилци ичера. Ваљда нема да су девојчиња...

За второ место има још едн проблем, треба да се добие Бест.
Интересантно е што Кожув може да се реши на пораз од 18+ разлику од Работнички и падне на шесто.
Такој и ке биде ке сакав да гу наместив сс раднички над 16 коша и ке идев на нас серија 0-0 ке почне. А сс фени имав 0-4 за фени у регуларан дел и тој значи предност 1-0 и домашан терен. Само ако се сложи и работночки да тепа много и ми и они су есдеесем такој да политика у последњо коло ке биде много присутна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom