Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Какв Работнички,какви бакрачи од њима е МЗТ 3 пут појак,него дај нека ни се падне Работнички у полу-финале,па да и ми играмо едно финале овуј годину:icon_mrgr:
А,тамо знае се,само Страле може да га надмудри МЗТ,ајде течо верују у тебе!

Ти и Дретица не сте озбиљни ич само тролате нешто , како онија Твитер људи сте ми, само некои доскочице имате :D

Ne mi jasno samo dali toj Lukovic putue redovno Belgrad-Kumanovo icera postira slike od doma dnska igra xD Inace mozu da se kladu deka namerno ne su sakale da igrav za da odmoriv protiv Rabotnicki da ga tepav tuja, koi su kalkulacie i imamo li sanse za 2 mesto ?

Мене ми е тетин и никад ништо лошо нема да кажу за њега,а и далеко подобро га води тим од Димитриевиќа и Игора.

Поздрав за Дретику:oeoeoe:

Мене ми е тетин и никад ништо лошо нема да кажу за њега,а и далеко подобро га води тим од Димитриевиќа и Игора.

Поздрав за Дретику:oeoeoe:
Тетин од мушку тетку :P
Него @Drettica да се изјасни тој "C" да га изговарамо како К или како Ц да нема забуне

Од почетак на втору четвртину ги пцуеше свите, и се прашуеше можно ли е да сам толко глуп да даду 100 денара за такв очај и кошарка што те заболуев очи од њума.. Луковиќ много слабо гу почна утакмицу и Мандиќ одма почна да му се дере да игра подобро, а овј не прифаќа критику и он почна да му се понаша.. И такој беше неколко напада си пребацуесва едн на другога што у едн моменат Луковиќ не направи дефанзиван скок и застанава сс Мандиќа да се распављав а кошаркар на мзт само си гу положи топку док овија се карасва под обруч.. Штерјов улегна 2 минута покажа колко неразбира и одма си искочи.. А после кт се виде дека е готово игра цело време.. Маце мал едн напад изигра како што треба а одма наредан изгуби се топка заради њега и све такој.. Али Пипан много се нервира зашто неможесва добро да га чував.. Јаневски едн напад добро изигра под обруч, после 1-2 напада проба тој да га повтори али овј пут беше покриен од 2 играча место 1 и се избрука.. Мандиќ на едно положување изеде банану и лете 3 мета по паркет цела сала му се смееше.. Исто такој ме иритира што кт се вика тајм аут сви су около Страшу само Луковиќ си седи на страну и си свирка.. Аврамовиќ исто такој мноооого слабо изиграно имаше и некој бунар положено, а и неколко неуспешни положувања.. Караџовски исто такој слабо ваљда га урочимо дечка.. Цела екипа потфрљи никој небеше достојан на задачу.. Дали ги понесева 3 победе по ред, дали се чувасва за Работнични незнам, али ипак достонај пораз до 15 разлику можеше да прифату, али овој е претерано.. Ипак не е некој изговор, али и на мзт много ги појде шут.. Али и превише бесва оставени да шутирав.. Све у све џабе фрљени 100 денара плус путни трошкови али тој е.. Посетеност у салу мизерна.. 100-150 душе максимум имаше од кои около 50 бесва кумановци.. У едну ситуацију постар човек пред мене викна на погодену тројку на некога, и од страну му префрљи некој скопјанин, и овј одма му врати што се дереш бе твоја да не е сала.. Овј пораз нетреба да се забрави, али ипак да се гледа од овија 2 утакмице барем една да е победа, и ако небива второ бар трето место да смо, да играмо сс Работнички и да имамо некакви шансе, овакој ако играмо сс мзт, по мое мислење немамо шансе за финале.. Малко е дугачак пост али ипак тој е.. Само се надам дека овј пораз нема да утича на посетеност на утакмицу сс Работнички треба салу до последњо место да гу испунимо..

Арно му кажаја,па што његова да не е сала:bravobe:

Дретика ми се вика јузер а у слободно време ме викав Началниче :oeoeoe:

Тотално несериозно од страну на играчи. И да су се чувале и да незнам што су сакале да постигнев овој е несериозан приступ спрема клуб,дрес и град. Јес да Мзт е квалитетан тим ама не е евролигашка екипа да не тепа 50 разлика, и они су составени од просечни македонски и српски играчи.

Дретика ми се вика јузер а у слободно време ме викав Началниче :oeoeoe:

Тотално несериозно од страну на играчи. И да су се чувале и да незнам што су сакале да постигнев овој е несериозан приступ спрема клуб,дрес и град. Јес да Мзт е квалитетан тим ама не е евролигашка екипа да не тепа 50 разлика, и они су составени од просечни македонски и српски играчи.
Kd mozesmo da gi dobiemo ss solidnu razliku tuja mozesmo da izgubimo ss istu ... ama toj e :/ pa ke prasam znae li gi nekoj kalkulacie za 2 mesto ako ima sansa za takvo nesto ?

Абе ај жими кур ,тамн ќе дојдемо до плеј оф они ќе заратив :mad:

лоша ситауција момци, вечна слава на загинати војници! за кошарку муабет ќе правимо кд ќе биде време затој... а до тга останете ми живи и здрави

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom