Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Ace ide u klivlend zaedno sas hajnsa, le bron u kumanovo , praviv trejd 100% sigurna informacija od ljudi u klivlend, ce treba samo da ni doplativ 2-3 miljona...

Наводно Аце ги одбија и кажаја туј сака да гу заврши кариеру не му било до паре.
Иначе неофицијално е све овој.

Trolav svite, ama informacija za Mandica mislu deka e tacna posto covek sto mi gu kaza e 100% siguran izvor.klupce pocna da se odmotue.zatoj on u zadnji tri minute gu zema igru u svoi ruke i napravi sve da gu izgubimo utakmicu.uprava bi trebalo malko da obrati paznju na ovj moment

Ako Mandic ili bilo koj drug srpski igrac zaigra u ekipu od kosovo, ja vi ga nosu lebrona u kumanovo licno

Ја ви кажа дека и овај сезона е отидена у ебавање сојке , како прво немамо саглам управу која прво зазима став дека ке ги намава овија ШИТКАЧИ на утакмице и ке донесе замену за њима и тој много поквалитетну за исти паре .
Тај управа не само што не си остана на збор него сами себе се направисва исти ШИТКАЧИ и да погазисва си га свое , пола управа се повлечуе од клуб ( знаете која половина ) пошто некој се ставља изнад њима и сака да си тера по свое како до с,га с,с пароли или изјаву ЕТЕ ТОЛКО НИ Е ЧАРЕ И ТОЛКО МИ МОЖЕМО ДО ТУЈА, док овај половина која мислу дека с,с право ке се повлече од клуб имаше визију и проект с,с Игора да се створи основа или темељ за да се направи тим од наши деца а има ги у Куманово доста с,с малу помоќ на странци да се постигне нешто што како клуб не смо постигнале . Жално е да се гледа некој да се иживљава с,с емоцие на навивачи кои ја мислу дека су заслужиле барем е,дн трофеј а не продавање на утакмице и понижување на клуб и град и Кумановску кошарку.
Не знам , мислу дека сам доста реалан и дека сви овија трзавице у клуб можесва да се рашив с,с донесувања на два јаки играча кои за 3000еу ке изгинев на паркет а уствари се остависва лигуши и даље да не деградирав , господин главан у управу кој ги врати лигуши у тим у ФАЦУ ни се смее и си вика ја сам т,ј што одлучуе кој ве ебе сви вас ви само доваѓајте по 4000 душе ја ке си терам по свое.
Наздравје још една пропала сезона , једино ми е драго што кумановци чусва и ведесва што све се прави у клуб и зашто немасмо никакви резултати предходни 6-7 сезоне .

Ма каква националност,ако су му понудиле добру кинту нормално е дека ке игра у Косово,а и нека иде не можу да га гледам више.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom