Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kostoski i mladenovic mnogo slabo a i sudija mamicu mu sto ne mu dade tehnicku na onoga knezevica sto treba da ga udari pa tga da dobie tehnicku
Ne znam brat sto zboris kd ovuj godinu krajno samo trenjer gi bira igraci i izricito nikoj u toj ne mu se mesa,ne znam ni zasto se cudis za kvalitet igraci kd ke uvidis deka Hines igra za smesni 1500 evra,a budzet ni e smalen od 200.000 na negde 120.000.Ali bitno e da se udri po nekoga pa ajde po trenjera(Isto kako i Dimeta onuj godinu) kolko i on da probuvaja da smeni nesto na pozitivno.I trekjo kd se birav igraci izricito se prasue trenjer a ne drugar mu,komsija mu,kum mu ili slicnoDa ne bide navracanje na lukovica
ama lukovic e KRALJ za ovija simpanza kako hajnsa i vujosevica.
Sakaja bi da ga znam odgovor od nasega trenjera koj kaza deka on ke davaja sansu na kumanovski ''talenti" (igraci - nebitno)
kude su mu tija ? i koi su tija ?( mislu deka nemamo takvi) a i ( familija lukovici doveduvala samo igraci od nadvor)
Mihajlovski i brat mu besva protiv lukovica a ustvari dovadjamo do zakljucak deka lukovic i ako neznaese mnogo da igra facase topke pod kosh i se borese solidno za klub........
E toj sto trener, brat mu, bratanac mu, sestricic mu, itn itn besva protiv njega e sve sranje kao demek on samo ss tatka mu u paket dovadja ili previse pare trazija (prikaske za mali deca)?! a kolko kostav tija vujosevic i hajns ?
Strasno, loso, zalno, ovdeka ne gu praviv ekipu i ne gi birav igraci tija sto znaev kako na primer sportski kosarkarski rabotnici, nego ''sponzori'' sto vodiv privatni biznisi sto nisto ne razbirav od kosarku (ne deka gro od nas mnogo razbiramo) i su tuja na ednu godinu, a zasto su tuja?
Mi ke mlatimo praznu slamu, i ke si vadimo oci, a oni ke mlativ pare i ke krkav prasinja.
Koj saka neka se naljujti i neka se pronajde
trenjer na minut i pol do kraj i tesan rezultat od 2 razlika za domacina igra zonu kude primamo trojku od cistu poziciju i idemo na - 5, hajns i vujosevic ma kolko i da gi branite cist promasaj pa ke kazu!
Previse pametnjakovci u upravu kilava ekipa.......
Sve dok e od korist i e kratkorocno investiranje u klub - neverujem u nikoga, tesko na nas koi iskreno ga sakamo svoj klub i svoj grad bez razliku na partisku opredelbu.
Tesko mi e a veruju i na mnogo drugi, ali trener, hajns i vujosevic za mene aut dok e vreme (postuju sto e igor kumanovac i treba da dobie sansu ali prerano e mislu za tuj sansu).
Da ne me svatite pogresno deka sakam lukovic 1 i 2 da dojdev, ja sam da se izbere objektivno trenjer koj ke donese uspeh i objektivno igraci kvalitetni maksimalno kolko moze u soodnos na budzet ss koj raspolagamo- za dobro na svi nas!!!
Sto ima vrsku ss shut tojKostoski igra ss gnojnu anginu ne trenjira od ponedelnik..