- Член од
- 20 август 2012
- Мислења
- 1.426
- Поени од реакции
- 448
Значи најглупа парола што сам видеја у мој живот е За Косово - Куманово?Па сакате ли сас Албанци да живите после или ке ве примив и вас у Косово,а "Срби?"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Толко ли е вруќо по Израел уживав у шорцевиТој е веќ нешто друго,а што се тиче историју и тија остали предмети не ме занимав.
![]()
Слика од Израел.
8-9 године е просек. На куцз е 35 како њин просечан IQ.@ Captain Cluth
значи ајде овакој; знам ја дека просек на године на кумани е 13 ипол / 14 , али ипак не е лошо да прочитате нешто историју малце. Тај парола е ради тој што е извојувана победа у Куманово против турци, док на Косово не било такој , и сас тој су сакале да кажев дека ги враќав за пораз на Косово, не се мисли на никакву трампу туј.А и башка тема за твој тим е, на предзадњу страну га имаш тој објаснето. Мислите пре да пишете нешто.
Не знам дали се сеќаш,прошлу сезону разби га овдека Чековски,погоди му едно 5-6 тројке и преко 20 поена.Дрво неопевано е.
Сфаќам ја да игра Станимир да се одмори некој играч. Ама да га пушта у заѓну четвртину кд свак поен е битан а он да ми игра такој агресивно и глупаво у одбрану а у напад од чисту ситуацију без играча пред њега и до њега да прави бунари е недопустливо ако сакамо да бидемо сериозан тим и конкурентан за високу позицију.