- Член од
- 11 август 2013
- Мислења
- 463
- Поени од реакции
- 286
Видимо се у среду у спортску салу !!!Ајде у среду у 18:00ч.. сви у салу.. да ги поздравимо момци пред нову сезону.. да гу осетив кумановску жељу за кошарку, за борбу..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Видимо се у среду у спортску салу !!!Ајде у среду у 18:00ч.. сви у салу.. да ги поздравимо момци пред нову сезону.. да гу осетив кумановску жељу за кошарку, за борбу..
Ја мислу дека смо боље од лани, барем странци су ни погодениПрегледај го приврзокот 457209
Малцее мкд играчи.. ама и други екипе су мањак сас наши играчи..
Мислу дека од лани смо послаби .
Главчев виду дека га нема. На Перу Блажевскога синови? Нов плејмејкер некако слабо.Ја мислу дека смо боље од лани, барем странци су ни погодени
Има два нови плејмејкери Драшко Кнежевиќ(странац) и Хусеин Бајрам(од Вардара) а и од лани е туј кумановац Лука Димитриевски.Главчев виду дека га нема. На Перу Блажевскога синови? Нов плејмејкер некако слабо.
Не ми личи дека е бољи од Тадиќа.Има два нови плејмејкери Драшко Кнежевиќ(странац) и Хусеин Бајрам(од Вардара) а и од лани е туј кумановац Лука Димитриевски.
Кнежевиќ е замена за ТадиќаНе ми личи дека е бољи од Тадиќа.
Тој само во такви дивијачки тимој можи да е главен и добар, немаше да си оди од Кожув да чинеше. Катастрофален бил таму на пријателските.Овј шипац лани у Вардара беше главан играч, добро појачање
Дај боже да можев кумани да издржив на два фронта ама според мене тешка работа.Од овј викенд почнуе поддршка и за ракометари..
Приоритет ќе остане кошарка..
Како има дефицит на мак играчи он и не е толко лоша опција за бек ап, свакако куде нас ке има лимитирану минутажу на 10 12 мин.Тој само во такви дивијачки тимој можи да е главен и добар, немаше да си оди од Кожув да чинеше. Катастрофален бил таму на пријателските.