Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
добро де слушам ве сакав да га мењав, ми од тога димевскога га едемо 2 године по ред, а овија наши нигден ги нема сга кд сакав да га бутав, онј дебељак само кд е прашање за 6 сртранци тга едеше гомна ќе освоија Библ лигу, да ги ебу фамилију на сви у управу кретени

иначе гледм и овија мзт довеле некога србина, работнички има место још за 2 странца али изгледа немав паре :)

а за куде нас како дозна остануемо си на тој како што е сга, страшо тренер без 6-тога странца :)

иначе мзт овуј годину сви га тепасва освен ми :D

добро де слушам ве сакав да га мењав, ми од тога димевскога га едемо 2 године по ред, а овија наши нигден ги нема сга кд сакав да га бутав, онј дебељак само кд е прашање за 6 сртранци тга едеше гомна ќе освоија Библ лигу, да ги ебу фамилију на сви у управу кретени

иначе гледм и овија мзт довеле некога србина, работнички има место још за 2 странца али изгледа немав паре :)

а за куде нас како дозна остануемо си на тој како што е сга, страшо тренер без 6-тога странца :)

лигу гу води здружение на прволигаши значи сами клубови си гу водив лигу ... димевски и не е толко крив али кој ги знае.. што како су..

Не смо само ми...по аматеризам на водење на клуб туј смо негде сс Лисици и Годе Делчев.:D

http://sportmedia.mk/sokolite-go-pr...nachna-a-voren-go-dokusuri-mzt-skopje-foto/#2

на кога су тија навивачи на 2 слику?[DOUBLEPOST=1427416367][/DOUBLEPOST]http://www.kkmb.si/novice/liga-tele...-sencur-dvojni-dvojcek-novinca-sokolova-11921

еве за дечка што пишува пред некое време, гарантирам дека не би имаја поголему плату од штрејов, ама за њега е измислен у свак поглед :)

Последно уредено:

Абе Работнички не га тепа изгубива гу службено[emoji1]

Не смо само ми...по аматеризам на водење на клуб туј смо негде сс Лисици и Годе Делчев.:D
Грешка си УГД имав свој канал на јутуб и ги постављав сви утакмице, немав паре да имав ехе можемо воду да ги носимо.[emoji14]

http://sportmedia.mk/sokolite-go-pr...nachna-a-voren-go-dokusuri-mzt-skopje-foto/#2

на кога су тија навивачи на 2 слику?[DOUBLEPOST=1427416367][/DOUBLEPOST]http://www.kkmb.si/novice/liga-tele...-sencur-dvojni-dvojcek-novinca-sokolova-11921

еве за дечка што пишува пред некое време, гарантирам дека не би имаја поголему плату од штрејов, ама за њега е измислен у свак поглед :)
Па Ф.А. пишуе убаво...

Данас испред мене у Моцарту су били Јанески,Караџовски,Штерјов и Ћекић.
Изгледа лего новац,па да се мало потроши.

Па Ф.А. пишуе убаво...
не загледа дека су они, али јбг наши отишле немало карте за овија има :D смешна лига и некој туј нели спомна здружение на клубови гу води лигу, а нели претседател на тој исто здружение е онај свиња

беше војка претседател па бане.. до пред месец дна а сг е онј видео од мзт...

Лига е бш смешна, а најсмешани клубови вероватно смо ми и Соколи. Они са вероватно едини тим у свет кој нема публику а после МЗТ највише паре улагав у тим, а ми ради управу. Онј Димевски сваку годину не ебе како сака, а ми подршку му давамо. Управа ни е циркуси. Не можу да поверују дека останасва сас истога трењера, а још помалце дека не донесесва некога играча за суперлигу...

Која е ситуација за карте за јутре? Имамо ли претставу?
Уколко дојдемо до карте, за коју трибину да се тражи? Поздрав
(ако евентуално објавив и термин, ѓубриња)

Сума сумарум , све се сведуе на тежак аматеризам куде коцкари товарав магаре с,с паре од кладилнице а заедно с,с управу вртив около мал прст 5000 душе сваку утакмицу .
Све док су овија битанге у клуб и овија што ги подржуев ми нема да имамо ни клуб ни кошарку а богами ни спорт у целину , ебасва га маме на град и спорт .

Против Рилски седу на исток и ги прату само кокцари њино понашање. И у едн момент Мандић у прву четрвртину имаше 2 лични и Страшо појде да га вади а овј му се дере не ме вади и си игра до крај :D

Против Рилски седу на исток и ги прату само кокцари њино понашање. И у едн момент Мандић у прву четрвртину имаше 2 лични и Страшо појде да га вади а овј му се дере не ме вади и си игра до крај :D

Игра му се на човека па ти...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom