Фан клуб : КК Ултимејт Баскет - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата visnecrew09PP
  • Време на започнување Време на започнување
Другар, мора да има победник у баскет не е ова фудбал па нерешено да играат. Изгледа не си ја доглеал утакмицата до крај.

И во весникот Македоснки Спорт пишуваше 82:82... а ланската сезона исто во Купот на Македонија, Овче Поле против Торус во Свети Николе победи со 10 разлика... и Торус во Скопје победи со исто толку разлика, но Овче Поле имаше постигнато повеќе поени... и при 10 разлика за Торус се играа продолжетоци... па каде се видело на 10 разлика да се играат продолженија???

Овие правила важат само за во Македонска Лига и никаде на друго место во Светот :toe:

Другар, мора да има победник у баскет не е ова фудбал па нерешено да играат. Изгледа не си ја доглеал утакмицата до крај.
Абе ете на страната на КФМ пишува а и има луѓе шо ми кажаја(пошо јас не бев да глеам,пошо не стигнав )

Абе ете на страната на КФМ пишува а и има луѓе шо ми кажаја(пошо јас не бев да глеам,пошо не стигнав )

Добро добро, моја грешка пошто е куп и има друга утакмица, ја викам да не сте играле нешо пријателска па затоа ме збуни. :)

Зоран Петковски од Пелистер и официјално е нов играч на Ултимејт Баскет !!!!

Вчера зборав со Зоки ми кажа дека потпишал.......

Види, види... Ултимејт Баскет значи сериозно се наметнува за влегување во Прва лига, а? :smir:

Апцев и Петковски од Пелистер, тој младиот репрезентативец Мартин Талески (мислам од Вардар 2000 дека е дојден), браќата Бранко и Славиша Јанески, Даниел Калов од КК Гоце Делчев Штип (го знам, многу добар играч е)... го имате и "Овчеполецот" Санди Мухаџиќ... и + од староседелците... одлично, дај Боже догодина и Прилеп да има Прва Лига Кошарка :helou:

Види, види... Ултимејт Баскет значи сериозно се наметнува за влегување во Прва лига, а? :smir:

Апцев и Петковски од Пелистер, тој младиот репрезентативец Мартин Талески (мислам од Вардар 2000 дека е дојден), браќата Бранко и Славиша Јанески, Даниел Калов од КК Гоце Делчев Штип (го знам, многу добар играч е)... го имате и "Овчеполецот" Санди Мухаџиќ... и + од староседелците... одлично, дај Боже догодина и Прилеп да има Прва Лига Кошарка :helou:

Прилеп добива, Битола губи.
Пак тапка у место мизернава ни наша лига.

Синиша Јанески е „плеј“, брат на Бранко Јанески. Двајцата дојдоа од Гостивар, а Мартин Талески и сто така дојде во Ултимејт Б. Тој е младински репрезентативец, прилепчанец кој дојде од Вардар.

УЛТИМЕЈТ БАСКЕТ - МЗТ СКОПЈЕ !! 16.01.2010 (сабота) во 17 часот, Универзална сала ТУТ-КОМ - ПРИЛЕП :vozbud::vozbud:

KOLKU SI SIGUREN ZA OVA I SO UTAKMICA KE BIDI ?

и официјално петкоски е нов член на ултимејт баскет.
натпреварот со мзт е пријателски и ќе се игра во салата на тут-ком од 17 ч.

Ајде Ајде!!!Ако ги победиме сеа вечерва во 19:00 Плејмејкер Кубус-Ултимејт Баскет,
потоа играме со националниот првак Фени барем така кажаја на ТВ...

Ајде Ајде!!!Ако ги победиме сеа вечерва во 19:00 Плејмејкер Кубус-Ултимејт Баскет,
потоа играме со националниот првак Фени барем така кажаја на ТВ...
ne mi se praj kevo da navivam za klub so politicka pozadna i
struktura ali sepak go nosi imeto na prilep mozda ke se premislam :toe:

MKF 12

Plejmejker
86
84
Ultimejt Basket
TIME REMAINING 00:00 PERIOD 4
game status:
TEAM FOULS TIME OUTS Plejmejker Kubus 26 16 16 28
86 TIME OUTS TEAM FOULS
light-on.jpg