Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Нели Рабио и Киеза само Лече ќе го пропуштеа?

Мораше нешто вакво да се случи.

Не му е првпат на Милик вака да му бега топка и да стартува, а слично му се случи и на Гати пред некоја недела, само што успеа некако да ја удри прво топката, па се спаси.

Не знам кај им е мозокот да стартуваат после избегана топка, најлош избор што може да се направи.

До 31 е зимскиот трансфер период? Ајде пакувај го Милик, и очи да не му видам... Каков коњ мајке ми, го остави тимот на цедило скоро цел меч.

Мораше нешто вакво да се случи.

Не му е првпат на Милик вака да му бега топка и да стартува, а слично му се случи и на Гати пред некоја недела, само што успеа некако да ја удри прво топката, па се спаси.

Не знам кај им е мозокот да стартуваат после избегана топка, најлош избор што може да се направи.
Епа тој јадеше лајна дека треба да бил првотимец, а не резерва... па ете му, се покажа.

Алегри и премногу бодови освои со овој тим од испрдоци како милик,мекени,веа,кин,погба,паднати сандро и костич,може и шчесни до некаде да се наброи пошто имаше аматерски киксеви

Mora nekoj brza da se stavi.. Fali Kieza.. Ke igrase pred Vlaho i ke rovarevme 4-3-1-1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom