- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.991
- Поени од реакции
- 5.061
Klingonec za siromasni..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
31 godina ima i vo svojata kariera ima samo 1 super sezona odigrano.. kade se drugite 10 sezoni?Скапа и неисплатлива опција е Лукаку, т.е. коцка е. Ако му оди како првата сезона во Интер, со две раце би го потпишал, а судејќи по тоа кква формација практикува Алегри, тогаш сметам дека ќе биди послаб и од лани, така да за тие пари има подобри опции..
Не оти ми е гајле за Лукаку ама ете ти и Хојлунд не покажал ништо, дал 9 гола во една сезона и вреди над 60 мил. (Толку одбија од Јунајтед)? Лукаку бар сезона и пол изиграл нешто...31 godina ima i vo svojata kariera ima samo 1 super sezona odigrano.. kade se drugite 10 sezoni?
Ne e isto, Hojlund doprva ke se razviva, konjovlt Lukaku samo u nadolna linija ke odi.. Hojlund izigral prosecna sezona na 20 gosini, moze na 22/3/4/5/6 ke bide posledovatelno prv strelec u Kalco, doprva ke ja gradi karierata.. dodeka Lukaku ne moze na 31+ godini da igra u vrhunska forma, moze samo povremeno da bleska..Не оти ми е гајле за Лукаку ама ете ти и Хојлунд не покажал ништо, дал 9 гола во една сезона и вреди над 60 мил. (Толку одбија од Јунајтед)? Лукаку бар сезона и пол изиграл нешто...
Ме сфаќаш?
Од кај знајш дека Хојлунд баш ќе се развива во класа играч?Ne e isto, Hojlund doprva ke se razviva, konjovlt Lukaku samo u nadolna linija ke odi.. Hojlund izigral prosecna sezona na 20 gosini, moze na 22/3/4/5/6 ke bide posledovatelno prv strelec u Kalco, doprva ke ja gradi karierata.. dodeka Lukaku ne moze na 31+ godini da igra u vrhunska forma, moze samo povremeno da bleska..
Душан и Милик се повредени. Ровела се враќа Италија на рехабилитација и тој си ебал мајката на подолгоСе будиш сабајлево со мисла дека Алегри можеби пуштил срце и допуштил напаѓачите барем на пријателскиве да влезат во форма и да почнат да ги решетаат противниците.
Уклучуваш резултати...
Се будиш сабајлево со мисла дека Алегри можеби пуштил срце и допуштил напаѓачите барем на пријателскиве да влезат во форма и да почнат да ги решетаат противниците.
Уклучуваш резултати...
Машинче е малиот, лани Сасуоло го бараше а ич не е хајпнат...