Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Скапа и неисплатлива опција е Лукаку, т.е. коцка е. Ако му оди како првата сезона во Интер, со две раце би го потпишал, а судејќи по тоа кква формација практикува Алегри, тогаш сметам дека ќе биди послаб и од лани, така да за тие пари има подобри опции..

Скапа и неисплатлива опција е Лукаку, т.е. коцка е. Ако му оди како првата сезона во Интер, со две раце би го потпишал, а судејќи по тоа кква формација практикува Алегри, тогаш сметам дека ќе биди послаб и од лани, така да за тие пари има подобри опции..
31 godina ima i vo svojata kariera ima samo 1 super sezona odigrano.. kade se drugite 10 sezoni?

31 godina ima i vo svojata kariera ima samo 1 super sezona odigrano.. kade se drugite 10 sezoni?
Не оти ми е гајле за Лукаку ама ете ти и Хојлунд не покажал ништо, дал 9 гола во една сезона и вреди над 60 мил. (Толку одбија од Јунајтед)? Лукаку бар сезона и пол изиграл нешто...

Ме сфаќаш?

И Верати кај Арапите. Дај да се продадеме и ние таму, скроз, цел клуб. Бем ти серија а :ROFLMAO:

Не оти ми е гајле за Лукаку ама ете ти и Хојлунд не покажал ништо, дал 9 гола во една сезона и вреди над 60 мил. (Толку одбија од Јунајтед)? Лукаку бар сезона и пол изиграл нешто...

Ме сфаќаш?
Ne e isto, Hojlund doprva ke se razviva, konjovlt Lukaku samo u nadolna linija ke odi.. Hojlund izigral prosecna sezona na 20 gosini, moze na 22/3/4/5/6 ke bide posledovatelno prv strelec u Kalco, doprva ke ja gradi karierata.. dodeka Lukaku ne moze na 31+ godini da igra u vrhunska forma, moze samo povremeno da bleska..

Ne e isto, Hojlund doprva ke se razviva, konjovlt Lukaku samo u nadolna linija ke odi.. Hojlund izigral prosecna sezona na 20 gosini, moze na 22/3/4/5/6 ke bide posledovatelno prv strelec u Kalco, doprva ke ja gradi karierata.. dodeka Lukaku ne moze na 31+ godini da igra u vrhunska forma, moze samo povremeno da bleska..
Од кај знајш дека Хојлунд баш ќе се развива во класа играч?

Кин беше подобар од Хојлунд и во статистика и години и се...па?

Не се знае дали ќе го задржат во тимот, или ќе игра за Next Gen...ова ми изгледа како класичен Џунтоли трансфер

Се будиш сабајлево со мисла дека Алегри можеби пуштил срце и допуштил напаѓачите барем на пријателскиве да влезат во форма и да почнат да ги решетаат противниците.

Уклучуваш резултати...
IMG_20230728_092353.jpg

Киеза и компанија сигурно веќе преговараат со други тимови :icon_lol:

Се будиш сабајлево со мисла дека Алегри можеби пуштил срце и допуштил напаѓачите барем на пријателскиве да влезат во форма и да почнат да ги решетаат противниците.

Уклучуваш резултати...
Прегледај го приврзокот 385756

Душан и Милик се повредени. Ровела се враќа Италија на рехабилитација и тој си ебал мајката на подолго

Уклучуваш резултати...
Прегледај го приврзокот 385756

Prvo Pioli zema napravi 10izmeni stavi mladinci, ovoj primoran bese.

Машинче е малиот, лани Сасуоло го бараше а ич не е хајпнат...

Важеше за голем талент пред 5 години почна да се развива по позајмици но имаше тешка повреда и изгуби две години.
Лани изигра цела сезона у серија А, вчера изгледаше доста добро на терен.. боље него би го гледал у ротација наместо бургерот американски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom