Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам срцето како ви дава да славите пораз на Јувентус, ова ќе резултира катастрофално за нас. Минимум еден од играчите кои вредат ќе мора да си оди в лето - Влахо, Киеза, Бремер…
Брат, не се слави пораз на Јувентус, туку бркање на Алегри. Ова не личи на ништо, тим без идентитет, сива зона. Алегри е поразот наш најголем.

Не знам срцето како ви дава да славите пораз на Јувентус, ова ќе резултира катастрофално за нас. Минимум еден од играчите кои вредат ќе мора да си оди в лето - Влахо, Киеза, Бремер…
А иначе нема да си одат ако остани овај? Почна со Де Лихт летово. На сите му ја турка вредноста алооо, Влахо од 80мил сега ни 40 не вреди. Нема еден играч кој напредувал и покажал нешто. Секако сме отпаднати од лш, барем посовреме нека го тргнат. Е ако вредат тие 20м ебани кој треба да му ги дадат повеќе од сето ова нека остани слободно.

А иначе нема да си одат ако остани овај? Почна со Де Лихт летово. На сите му ја турка вредноста алооо, Влахо од 80мил сега ни 40 не вреди. Нема еден играч кој напредувал и покажал нешто. Секако сме отпаднати од лш, барем посовреме нека го тргнат. Е ако вредат тие 20м ебани кој треба да му ги дадат повеќе од сето ова нека остани слободно.
CR7 go zaboraj, toj prv si zamina od ko dojde dizasteron na klupa, kakov takov najdobar ni beshe i osvojuvavme barem neshto i grupi vrvevme….

CR7 go zaboraj, toj prv si zamina od ko dojde dizasteron na klupa, kakov takov najdobar ni beshe i osvojuvavme barem neshto i grupi vrvevme….
Па во право си, да не дојдеше идиотов ќе останеше сигурно уште лани. Нема што да се прави муабет повеќе кажано е се, само нешто друго сега ми излезе. Сме немале победа на гости од април месец. ПОЛА година точно, па ова ми се чини ни Лече го нема. Сите негативни рекорди од 1930та ги сруши буквално.

Алегри секако дека треба да си оди прв, но ништо не праиме ако не одат со него и едно 10 играчи.
Истиве играчи само Конте место Алегри в година со глава ти гарантирам титула дека земаме.:)

Истиве играчи само Конте место Алегри в година со глава ти гарантирам титула дека земаме.:)
Teshko da dojdi ako me prashash, ako dojdi navistina kje izlezi dekae juventino i saka da gi opravigreshkite od prviot pat.

Sigurnoo.. So Bonucci, Rugani, De sciglio, Sandro, Mckennie, Kean, Scezni, Kuadrado i ostala bagra ke osvoi zimi takvoto.

И при пораз мислам дека нема да добие отказ, ама вие си знаете.
Me plashi deka ima shansa da si vo pravo, mislev istovo da go pisham.
Автоматски споено мислење:

Sigurnoo.. So Bonucci, Rugani, De sciglio, Sandro, Mckennie, Kean, Scezni, Kuadrado i ostala bagra ke osvoi zimi takvoto.
Shtom Kuron go napraj igrach a toj e ubedlivo najslabiot shto sum go gledal vo Juve moze da napravi ekipa od debilive. Shcesni, Umriljo aut obavezno.

Многу го потценувате тимот, а дали сте размислиле дека овој тим немал нормален тренер 6/7 години а може и повеќе. Со второ и трето разредни тренери толку. Има да и играчи за промена али верувајте дека со асален тренер одма ке се види разликата.

Me plashi deka ima shansa da si vo pravo, mislev istovo da go pisham.
Автоматски споено мислење:

Shtom Kuron go napraj igrach a toj e ubedlivo najslabiot shto sum go gledal vo Juve moze da napravi ekipa od debilive. Shcesni, Umriljo aut obavezno.

A be eden igrac kurot sto da ti raspravam..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom