Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
.
Abe i na upola da potpise, ne go menuva faktot deka klubot izigra najpickarski so mozhe so nego. Aj toa manje bitno, veruvam i on da imase sansa kje ne poebese.
Me nervira faktot so nosat gjubre daleku od talentot na dibala. Timot moese da se gradi vrz nego, mlad, talentiran igrac, ako ne ja zaserea so ronaldo. I sega u najlosa tocka u kariera e bojle od crncugite so gi planiraat.
Како бе и за пола да потпише? Која е поентата денеска си плачел си рикал ко магаре на тој стадион... и оп после 4 месеци добиваш СВИРЕЖИ на секоја допрена топка.

Биди реален, никоја личност не е над клубот!

Наводно Ди Мариа плус Перишич на 2 годишни договори со цел да се заштеди за Погба + 1 Централен, лев бек и ЦБ (покрај Гати што го купивме зимава)

Кутрите тие од Газета, вол не можат да убодат, нафрлиле куп имиња без никаква логика па мислат ќе погодат нешто :icon_mrgr:

Овај беше тој проектот за подмладување на тимот со Погба, Перишич и Ди Марија, заедно имаат 100 години. :pos:

Проектот за подмладување го продаде кучата :pos:
Па не им е лоша идејата да земат одлични играчи на 1-2 години, ќе заштедат да покријат на дупки со квалитет (2ЦМ, ЛБ, РБ) ако навистина го напрат то.

Дефитивно одиме на 433 (Ди Мариа, Киеза, Перо, Суле) плус ако остани Берна педерот и квадрадо.

Не ми се отвора твитер поради солзите на Дибала мамата да му ебам уште ми е криво и тоа ПРЕМН…. Сигурно имаше некое решение.

Иначе Ди Мариа е играч на Јуве.

Има уште што да понуди Ди Мариа, одличен техничар со одличен пас воопшто не сум против плус е 1+1 договор, потврдено од Лаудиса и Агрести.

Ди Мариа е супер за на местото од Берна. Прв играч во ротација и те како ќе ни биде од корист. Е сега фали уште едно класа крило.

?-Влахо-Киеза

Ди Мариа е супер за на местото од Берна. Прв играч во ротација и те како ќе ни биде од корист. Е сега фали уште едно класа крило.

?-Влахо-Киеза
Ќе одат со Перо таму (според гласини) и ќе ги ротира со Ди Мариа и се надевам Суле.

Погба исто бил блиску до потпис (се противам на трансферот мислам дека Погба даде зеде и со ништо ненја заслужи 10та која му ја нудат) + Паредеш (замена со Кин).

Вчера Сари потврди истото што го кажа Лотито. СМС ќе биде продаден надвор од Итлаија.

Ќе одат со Перо таму (според гласини) и ќе ги ротира со Ди Мариа и се надевам Суле.

Погба исто бил блиску до потпис (се противам на трансферот мислам дека Погба даде зеде и со ништо ненја заслужи 10та која му ја нудат) + Паредеш (замена со Кин).

Вчера Сари потврди истото што го кажа Лотито. СМС ќе биде продаден надвор од Итлаија.
Суле шанса кај Алегри никогаш нема да добие да знаеш. Мене ми е голема желба да му дадат на Фаџоли шанса на средина, пресигурен сум дека ќе изгази. Не смееме да го изгубиме по никоја цена, ни во било каква размена за СМС плус пари не иди во предвид.

Изгледа ќе го земат и Погба, плата од 7.5 милиони годишно... Ќе имаат уште еден состанок за да го каже финалното ДА

Суле шанса кај Алегри никогаш нема да добие да знаеш. Мене ми е голема желба да му дадат на Фаџоли шанса на средина, пресигурен сум дека ќе изгази. Не смееме да го изгубиме по никоја цена, ни во било каква размена за СМС плус пари не иди во предвид.
Фагиоли и Суле јас би играл на карта да останат каде што се (Фагиоли изјави дека сака да остани каде што е со оглед дека в година ќе играат Серија А) Суле би го пуштил на сува позајмица во тим нешто како Венеција да игра редовно. Ровела ќе го вратат и евентуално Мирети е тука.

Според гласини Алегри е прв кои се противи на продажба на Фагиоли и Суле.
Автоматски споено мислење:

Изгледа ќе го земат и Погба, плата од 7.5 милиони годишно... Ќе имаат уште еден состанок за да го каже финалното ДА

Никакво копиле мн го занеќив си отиде педерски не испразна ни шкавче, бил на одмор тука плус игра кога сака позаинтересиран е за фризурата него за фудбал. Огромна грешка ќе е плус врв 10ката да му ја дат е убиство.

Ако му дадат 11 милиони без ич око да им трепне, ондак ќе треба цело раководство горе да се распне на сред стадион... Со тие пари можеа слободно да му го продолжат договорот на Дибала, барем видовме дека му значи нешто Јувентус.

Коњи!!!

За овај ич не ми е криво, едностсвно не беше за кај нас ни за Серија А. Не било да биди, се кладам дека да се врати пак во Серија А ќе флопни едностсвно нема толку простор не оставаат екипите толку простор за да го експлоатира…
Автоматски споено мислење:

Артур и официјално е на продажба заедно со Сандро и најверојатно Рабио

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom