Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
''Navodno ukoliko Juve sutra ne pobedi Napoli na klupu se vraca Max Allegri kako bi osigurao timu plasman u Ligu Sampiona.''

Ако ова е точно го прочитав некаде на фејсбук, поарно да изгубиме утре.
Osven Max chitam spekulacii Marchelo lipi nekoja direktorska funkcija taka da ubaj raboti mozat da se desat

Osven Max chitam spekulacii Marchelo lipi nekoja direktorska funkcija taka da ubaj raboti mozat da se desat
Позицијата на Марота би ја добил нешто како одговорен на Паратичи
Автоматски споено мислење:

Pirlo: "I was warned by president Agnelli in person that he had met with Allegri. Football is one thing, friendship is another.” [Agresti]

Одговоров на Пирло за Ањели и Алегри е исто ко да ти кажат, абе се збори дека женати се гледа со бившиот а ти да речеш е добро де знам, ме известија и мене, само другари се :tvg:

Ако не и Трапатони да го вратиме
Zs be brat za direktorska pozicija ne treba mnogu napor, ima iskustvo i e podokazan od site shto se sekjam

Ако не и Трапатони да го вратиме
Zs be brat za direktorska pozicija ne treba mnogu napor, ima iskustvo i e podokazan od site shto se sekjam

Последно уредено:
Липи има 80 години. Нема веќе што ново да понуди во светот на фудбалот. Апсолутно безполезно би било негово враќање.

И овај стана пиче ко Мората ко плачеше.....

Липи има 80 години. Нема веќе што ново да понуди во светот на фудбалот. Апсолутно безполезно би било негово враќање.
[QUOTE="Middle Distance Runner, post: 9289394, member:
[/QUOTE]
72 ima inache do olomnani beshe selektor na Kina ko sto kazav nema da bide trenjer

La Repubblica & La Stampa owned by Exor:

La Repubblica: Agnelli is not happy with the work of Paratici & Nedved & could be thinking of the return of Marotta in addition to Napoli’s Cristiano Giuntoli as sporting director with him.

На женска му на Дибала му било досадно во Торино немало шо да се прај.

Ништо повели и др пат.
Brat chisto informativno od Gostivar si? Po ova na zenska mu na Dibala MU bilo dosadno oti kaza prashuvam

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom