A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што му фали на Атлетико? Двапати играше финале ЛШ, за Дортмунд не ми се прави муабет, тотално две различни трансфер политики.Земајќи го предвид минатото не би чудело овие гласнини, ние веќе 3 сезони градиме тим за ЛШ и никако да успееме, само заменуваме играчи ги продаваме најдобрите од минатите сезони купуваме други што можат да ги заменат, така не личиме на сериозна екипа за ЛШ така сме во рангот на Ателтико, Борусија Д, со ваква политика само доминантни во Италија
Не е проблем ако остане само на тие -40 мил, иначе и од Погба ќе ги земете на рати.
Што играчи заменуваш????? Млади супер телентирани играчи, играчи во најдобри годни ги продаваш алооооо!!! ти не менуваш играчи кои се пред пензија за да кажеш дека ја менуваш екипата, сите што се пред пензија тука ги имаш со години ... плус тоа донесуваме стара роба од други екипи... Видал лани ова година Погба за кои замени ми зборуваш ?!!?!?!?Што му фали на Атлетико? Двапати играше финале ЛШ, за Дортмунд не ми се прави муабет, тотално две различни трансфер политики.
Знаеш што ќе се деси ако не ги менуваме играчите, и цело време тераме со ист тим? Потоп, Интер и Милан ќе станеме... тие најдобро си знаат. Те прашав во предходниот пост, од каде ти се информацииве за Марота и неговото нетрошење за играчи од средината?
Ако така гледаме секој трансфер е плаќан на рати... И веќе кога се фаќаме за ситници, се прашувам колку пари има земено Јуве од стадионот, ТВ права, пари од европскиве натпреварувања, спонзорите... Малце а?
![]()
Другар што можи Јувентус да напрај, ако играчот има желба да замини? Ањели да клекни и да го моли да остани? Сигурен сум дека ќе има замена за Погба!Што играчи заменуваш????? Млади супер телентирани играчи, играчи во најдобри годни ги продаваш алооооо!!! ти не менуваш играчи кои се пред пензија за да кажеш дека ја менуваш екипата, сите што се пред пензија тука ги имаш со години ... плус тоа донесуваме стара роба од други екипи... Видал лани ова година Погба за кои замени ми зборуваш ?!!?!?!?
Што играчи заменуваш????? Млади супер телентирани играчи, играчи во најдобри годни ги продаваш алооооо!!! ти не менуваш играчи кои се пред пензија за да кажеш дека ја менуваш екипата, сите што се пред пензија тука ги имаш со години ... плус тоа донесуваме стара роба од други екипи... Видал лани ова година Погба за кои замени ми зборуваш ?!!?!?!?
Коман поздрав, и немој со стилот не беше за Јувентус, Баерн купи играч кој ке стане најдобар во таа позиција за кратко време и кога беше во Јуве се гледаше дека е супер играч ги вртеше јаките одбранбени играчи на Серија А, е сега Алегри што играше мајтап со него друга приказна го ставаше во позиции што не се природни за него, сега на Баерн цело богатсво да и нудиш не го продава, bthw Видал можеше да игра 4-5 супер сезони кај нас, најдобри години за фудбалер се рачунат 26-32,33Јуве му понуди на Погба подобар договор, овој одби и замина во Јунајтед заедно со Раиола. Како зборуваш, како со сила да го бркаа од клубот, бетер од ДеЛаурентис со Игуаин.
Освен Погба, кажи ми кој друг талентиран младинец сме го пуштиле? Видал не го рачунај, тој кога замина имаше 28 години. Ајде алооооооо кажи!!!
Де Чеље?Јуве му понуди на Погба подобар договор, овој одби и замина во Јунајтед заедно со Раиола. Како зборуваш, како со сила да го бркаа од клубот, бетер од ДеЛаурентис со Игуаин.
Освен Погба, кажи ми кој друг талентиран младинец сме го пуштиле? Видал не го рачунај, тој кога замина имаше 28 години. Ајде алооооооо кажи!!!
Коман поздрав, и немој со стилот не беше за Јувентус,
Де Чеље?
За каква логика зборуваш??? Елија кога дојде во Јуве беше 24 годишен и замина за факинг Вердер после тоа, Коман кога дојде кај нас беше 18 замина за Баерн, не знаеш да правиш разлика само тераш балкански инает, https://www.youtube.com/watch?v=oefL4ckKt_s секој нормален би и дал шанса на играч што е 18-19 годишен со вакви парти и потези, и беше само прва сезона во Јуве, сега што боли боли што дадовме таков играч како за ништо и тоа во БаернАко одиме по твојава логика, требаше и Елија да го задржиме... Нема врска што беше труп кај нас, можда ќе пркнеше за неколку сезони, и онака беше млад имаше време за него. И незнам кога Коман ги вртел играчите додека беше кај нас... Никогаш, ама НИКОГАШ немаше он да успее во италијанската катанаџо лига
Уште е кај нас, барем уште годинава![]()
Немој да мислиш дека во Италија којзнае колку се заработува од ТВ права и стадион. Ливерпул повеќе зема, што не игра во ЛШ. Отприлика околу 300 мил евра годишно, а предност ви е тоа што имате свој стадион (40 мил евра годишно), ама пак многу поголеми плати давате на играчите и тоа 30% повеќе од конкурентите во Италија.Ако така гледаме секој трансфер е плаќан на рати... И веќе кога се фаќаме за ситници, се прашувам колку пари има земено Јуве од стадионот, ТВ права, пари од европскиве натпреварувања, спонзорите... Малце а?
![]()
За каква логика зборуваш??? Елија кога дојде во Јуве беше 24 годишен и замина за факинг Вердер после тоа, Коман кога дојде кај нас беше 18 замина за Баерн, не знаеш да правиш разлика само тераш балкански инает