Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
ЛЕле ќе плателе калузулата за Игуаин абе ќе се убијам ејјј ќе си пукам најглупиот напаѓач аиииии, ќе умрам. Абе која клаузула бе сакате да умрам тука на сред Задар мамето ваше да ви го ебам :D, од една страна мило ми е дека демонстрираме сила и прикажваме финансиска моќ која ја имаме од друга страна - Игуаин бе, сериозно? Се надевам дека Марота знај шо прај оти ќе се пукам. Белким се попаметни од мене да го ебам.

Доста бе Гонзало, не си го пцуј роднината по лик :angel:

ЛЕле ќе плателе калузулата за Игуаин абе ќе се убијам ејјј ќе си пукам најглупиот напаѓач аиииии, ќе умрам. Абе која клаузула бе сакате да умрам тука на сред Задар мамето ваше да ви го ебам :D, од една страна мило ми е дека демонстрираме сила и прикажваме финансиска моќ која ја имаме од друга страна - Игуаин бе, сериозно? Се надевам дека Марота знај шо прај оти ќе се пукам. Белким се попаметни од мене да го ебам.

ова не за друго го пишува,туку да се пофали дека е во Задар.Абе мрш таму педер битолски,да ти ебам статистичарот :D

Ајдееее лош бил Игуаин. Лош е оти немате пари со Реџина на ФМ за да го купете у напад и губете у шеснаес-финале од Наполи и ви дава 5 гола баш он и пцувате од дното на душата оти сте за Јуве, а Игуан ти дава 5 гола лабаво. После стегаш Алт и Ф4 и одеш кај баба ти јадеш пржени јајца и компири. И патлиџан ако има. :icon_lol:

ЈЕли бре друже ? една сезона му се погодила... сигурен си дека само една сезона.. Во Реал 121 гол така на среќа му се... му се погодиле и тие... немојте така, нее најдобриот напаѓач но е во самиот врв, гет оувер ит...
Тие 121 гол му се за 7 години, и тоа во лига каде со дадени испод 25 гола не те рачунаат за напаѓач. У Наполи му требаа 2 години да го смали дебелиот газ за тек у третата да почне да личи на напаѓач. Последнава сезона се распадна и он како и целиот тим на Наполи втората сезона, на Јувентус Арена немаше шут на гол. Али нема везе, он ги пунел Фросиноне и сличните босоноги екипи.

Не бе океј, Заза ќе ги решета мрежите годинава и то е. Или ќе земеме некој анонимус и ќе се крстиме на господ кога ќе ни дојде пак Баерн или Барса во полуфинале/финале на ЛШ ... многу пари биле, да многу се но што има тоа нас да ни пречи ? ние ги даваме од џеб ? абе Мората кривото око е крив изгледа, не научи на трансфери за 0м , ама секој ден не е велигден.. некогаш треба и да се искешира...

ако вреди тенеќево 90 милиони значи Грижман вреди 5 милијарди ??

не бе не го спомнувајте овај лузерот, ако се оствари ова е катастрофа

sdsd.jpg

dsdsdsd.jpg

corriere dello sport - Комбинација од Пари плус некој/и од Заза,Ругани Стураро
tuttosport - 70м + Переира + Мандрагора

Ругани не би го дал у пакет за Игуаин у никој еден ебан случај, 70+ мил на Гризман да се дадат е 300х подобро од Игуаин иако е добар играч.

tumblr_na3pqacO3j1sh56fno1_500.gif

^ Можна ситуација у Серие А наредна сезона од страна на Јуве. :нинџ:

Абе има вистина во муабетиве за Игуаин?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom