Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Дај еден извор или еден линк дека е поблиску до гигантие од Англија да прочитаме од респектабилен извор.
Коментираме оти Шалке досега имаше 23042309423094 пати шанса да излезиме последниве 2 дена како претходно и да речи Дракслер не оди во Јуве и не е пред потпис со Јуве.[DOUBLEPOST=1440865078][/DOUBLEPOST]Isla says yes to Marseille - Juventus close to Lemina [@MatteoPedrosi]
Ке почекаме за Дракслер батка ке почекаме сега за сега важно нема ништо конкретно, англиските спортски новинари викат Ман Утд ги победил Арсенал и Челзи за Дракслер, италијанците викат уште 24 саати, уште 12, уште 6, сега уште 5 минути до потписот. Не се знае ништо додека нема ништо официјално од клубовите но гледам дека сепак ние сме во пол позиција за него

Ке почекаме за Дракслер батка ке почекаме сега за сега важно нема ништо конкретно, англиските спортски новинари викат Ман Утд ги победил Арсенал и Челзи за Дракслер, италијанците викат уште 24 саати, уште 12, уште 6, сега уште 5 минути до потписот. Не се знае ништо додека нема ништо официјално од клубовите но гледам дека сепак ние сме во пол позиција за него

Јас не знам зошто пред време коментирате за Дракслер дека е наш личите како тие од Ман Утд со Видал минатато лето, за Драсклер повеќе се пишува дека е поблиску до гигантите од Англиската премиер лига (Ман Утд, Челзи, Арсенал) отколку во Јувентус, се додека не го гледам да се слика (го знаете местото) не летајте :D

Тие можат да пишат глупости до утре, јас ти реков извор дај ми некој од тие новинари баш ме интересира кој весник пуштил таква гласина :)
Грешни извори читаш.[DOUBLEPOST=1440865938][/DOUBLEPOST]Sky Sport Germany reporter, Sebastian Hellmann, says it's a done deal.

Можеби можеби признавам, премногу сакам да го доведат овој играч па кога читам некоја друга екипа за него одма песимизам ме фаќа :D

Можеби можеби признавам, премногу сакам да го доведат овој играч па кога читам некоја друга екипа за него одма пезимисам ме фаќа :D
Не си само ти вервај :D сите одвај чекаме. Ќе го донесат ако не е веќе на пат :D

Juventus rejected an offer from Napoli for Isla. If he agree terms with Om. Juve would be close to signing Lemina. [Via @MatteoPedrosi]

Дибала има страна на фејсбук, тој имаше објавено дека Дракслер доаѓа. (ако можиме да го сметаме ова за релативен извор)

18:59 - DECISIVE FOR HOURS DRAXLER - According to Sky Sports, these are decisive moments for the negotiations that should lead to Juvnetus Julian Draxler. In fact, Juventus and Schalke are closer to an agreement for the class 93. The Juventus playmaker should pay Draxler 26 million plus 6 bonus for a total of 32 million. The Juvnetus outputs on the front received several offers for Zaza, but the Juventus striker wants to keep former Sassuolo. Marotta has preferred to yield Coman for which he received an offer very important for the French.Output from Juventus is always Isal on which there is Fiorentina, but currently the favorite to reach the Chilean Olympique Marseille.

Дибала има страна на фејсбук, тој имаше објавено дека Дракслер доаѓа. (ако можиме да го сметаме ова за релативен извор)
https://www.facebook.com/paulodybal...Q0NmI2M2UyODYyZmMwOTBhOGYyYzc1M2QxYjYyNjJiIn0
ова е официјалната фб страница на Дибала батка на него нема ништо за Дракслер

#Sky : coman will earn 1.4m a season double his salary @ #Juve , total deal is 28m (loan & buy out clause ) ,he will undergo medical soon"

3 minutes ago
working on it, optimism, almost done. - SKY #draxler[DOUBLEPOST=1440871149][/DOUBLEPOST]Juventus midfielder Fausto Rossi will join Serie B side Modena, according to Sky.

Последно уредено:
mj8lcw.jpg

И Де Чеље во Олимпик Марсеј. ЏДМ штотуку ја објави оваа вест. ОМ навистина многу ќе се појача на бековските позиции..Исла и Де Чеље :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom