Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Љоренте во било која формација е вишок напред,нема потреба од 4 напаѓачи за една позиција и најдобро ќе биде да се продаде,или да се даде негде на позјмица за Јуве да не му ја дава платава.Цело лето се збори дека ќе се иде,али некако ми мириса дека ќе остане на крај.Башка зима највеќе плата од сите 4,5м

La Gazzetta dello Sport now insist it is a loan with option to buy for €25m.
Sport Mediaset in Italy claim 27-year-old Cuadrado will be in Turin on Monday for a medical and to sign the contract.
Одлично. Куадрадо е докажан играч во Италија и одлично засилување. Челзи биле тие што барале да биде dry loan, но по инсистирање на Паратичи кој ги водел преговорите е вметната 25 мил клаузула за Јуве ако сака да може да го купи.

Мислам дека направија добар потег со Куадрадо.

CNGesWaWoAAWmw6.jpg

Готово е Џаци, Квадрадо е договорен утре ќе треба да стигне во Торино.

ЏДМ

Готово е Џаци, Квадрадо е договорен утре ќе треба да стигне во Торино.

ЏДМ
Агрести вели во наредните 4 часа можно е да пристигни.[DOUBLEPOST=1440342538][/DOUBLEPOST]
Љоренте во било која формација е вишок напред,нема потреба од 4 напаѓачи за една позиција и најдобро ќе биде да се продаде,или да се даде негде на позјмица за Јуве да не му ја дава платава.Цело лето се збори дека ќе се иде,али некако ми мириса дека ќе остане на крај.Башка зима највеќе плата од сите 4,5м
Да да ова е моменталната форамција со играчите кои ги имаме / ќе пристгнат (Куадрадо)

Иначе ми мириса дека Коман ќе си оди а Куадрадо го носат зато, иако Алегри и Марота не сакаат да го продадат.

Има промена во формацијава? Или Видоин игра место Переира?

Има промена во формацијава? Или Видоин игра место Переира?
Переира на местото на Стураро. Падоин на местото на Маркизио пред одбраната.[DOUBLEPOST=1440343703][/DOUBLEPOST]Marotta: "Cuadrado will come on loan, we want to give Allegri the best players possible." #JuveUdinese

Сите пред стадион прават статуи од играчи легенди, ние мислам дека треба статуа на Марота да му напрајме :D

Marotta "We lost 3 champions & we tried to fill the gap using a different philosophy, identifying young talents & experienced players."

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom